Sinirden Hiç Eliniz Ayağınız Boşaldı mi ?

Sinirden çok elim ayağım boşalır ve genelde duvara yumruk atarım 1-2 hafta elim sargılı gezerim sonra.

Sinirden çok elim ayağım boşalır ve genelde duvara yumruk atarım 1-2 hafta elim sargılı gezerim sonra.
Abim'in kırmışmılığı bile var. Ben sinir krizi geçirmiştim,o an demire,duvara neye vurursam vurayim acımıyordu.

Abim'in kırmışmılığı bile var. Ben sinir krizi geçirmiştim,o an demire,duvara neye vurursam vurayim acımıyordu.
Zaten o zaman acımaz 5-10 dakika sonra acıyı hissedersin. Ben elimi kırmadım ama odamdaki tahta kapının köşesi çatlaktır mesela.

Seni atarlı ergen .
Ergenlikle alakası yok insanın öyle bir gözü dönüyor ki o an onu yapmasa cidden kafayı yiyecek gibi oluyor. Kardeşim sinirlendiriyor beni daha 6.sınıfa gidiyor onu mu döviyim duvara mı yumruk atayım?

Ergenlikle alakası yok insanın öyle bir gözü dönüyor ki o an onu yapmasa cidden kafayı yiyecek gibi oluyor. Kardeşim sinirlendiriyor beni daha 6.sınıfa gidiyor onu mu döviyim duvara mı yumruk atayım?
Valla ben de abimi sinir ediyorum 23 yaşında ben 16 yaşındayım dayak kaldırıyormuşum sözde ben, canı sıkıldıkça beni dövüyor .

Bi kez fransızca writing'den 39 almıştım, tüm kitapları yere fırlatıp gitmiştim.

Vadinin başlayacağı saatler olur
aga saçmalama ya ne alakası var konuda diyo sinirden hiç eliniz ayağınız boşaldı mı senin cevaba bak

elim ayağım boşalmaz sinirlenince kendimi kaybederim ama sinirim çabuk geçer Allah tan kardeşim bazen sinir ediyodu o anlar dövüyodum o kadar

Elimin ayağımın boşalmasının ne anlama geldiğini bilmediğim için öyle yazdım
Zamanında kitap okumadık şimdi bazı şeyleri anlamıyoz

oha başlıkta "boşalmak" kelimesi var nereye gidiyor bu forum(!)😱

evet çok sık sinirlendiğimden boşalır