xBUGRAx
Süper Emekli
Abim'in kırmışmılığı bile var. Ben sinir krizi geçirmiştim,o an demire,duvara neye vurursam vurayim acımıyordu.Sinirden çok elim ayağım boşalır ve genelde duvara yumruk atarım 1-2 hafta elim sargılı gezerim sonra.
Zaten o zaman acımaz 5-10 dakika sonra acıyı hissedersin. Ben elimi kırmadım ama odamdaki tahta kapının köşesi çatlaktır mesela.Abim'in kırmışmılığı bile var. Ben sinir krizi geçirmiştim,o an demire,duvara neye vurursam vurayim acımıyordu.
Seni atarlı ergen .Zaten o zaman acımaz 5-10 dakika sonra acıyı hissedersin. Ben elimi kırmadım ama odamdaki tahta kapının köşesi çatlaktır mesela.
Ergenlikle alakası yok insanın öyle bir gözü dönüyor ki o an onu yapmasa cidden kafayı yiyecek gibi oluyor. Kardeşim sinirlendiriyor beni daha 6.sınıfa gidiyor onu mu döviyim duvara mı yumruk atayım?Seni atarlı ergen .
Valla ben de abimi sinir ediyorum 23 yaşında ben 16 yaşındayım dayak kaldırıyormuşum sözde ben, canı sıkıldıkça beni dövüyor .Ergenlikle alakası yok insanın öyle bir gözü dönüyor ki o an onu yapmasa cidden kafayı yiyecek gibi oluyor. Kardeşim sinirlendiriyor beni daha 6.sınıfa gidiyor onu mu döviyim duvara mı yumruk atayım?
O kadarda degil. O kadar mi heyecanlanip mutlu oluyorsun vadi baslayacagi zaman.Vadinin başlayacağı saatler olur
aga saçmalama ya ne alakası var konuda diyo sinirden hiç eliniz ayağınız boşaldı mı senin cevaba bakVadinin başlayacağı saatler olur
Elimin ayağımın boşalmasının ne anlama geldiğini bilmediğim için öyle yazdım Zamanında kitap okumadık şimdi bazı şeyleri anlamıyozaga saçmalama ya ne alakası var konuda diyo sinirden hiç eliniz ayağınız boşaldı mı senin cevaba bak
elim ayağım boşalmaz sinirlenince kendimi kaybederim ama sinirim çabuk geçer Allah tan kardeşim bazen sinir ediyodu o anlar dövüyodum o kadar
tmm aga umarım anlamını öğrenmişsindirElimin ayağımın boşalmasının ne anlama geldiğini bilmediğim için öyle yazdım Zamanında kitap okumadık şimdi bazı şeyleri anlamıyoz