Sinirden Hiç Eliniz Ayağınız Boşaldı mi ?

Sinirden çok elim ayağım boşalır ve genelde duvara yumruk atarım 1-2 hafta elim sargılı gezerim sonra.

Abim'in kırmışmılığı bile var. Ben sinir krizi geçirmiştim,o an demire,duvara neye vurursam vurayim acımıyordu. :)
Zaten o zaman acımaz 5-10 dakika sonra acıyı hissedersin. Ben elimi kırmadım ama odamdaki tahta kapının köşesi çatlaktır mesela. :)

Ergenlikle alakası yok insanın öyle bir gözü dönüyor ki o an onu yapmasa cidden kafayı yiyecek gibi oluyor. Kardeşim sinirlendiriyor beni daha 6.sınıfa gidiyor onu mu döviyim duvara mı yumruk atayım? :D
Valla ben de abimi sinir ediyorum 23 yaşında ben 16 yaşındayım dayak kaldırıyormuşum sözde ben, canı sıkıldıkça beni dövüyor . :D

Vadinin başlayacağı saatler olur :)
aga saçmalama ya ne alakası var konuda diyo sinirden hiç eliniz ayağınız boşaldı mı senin cevaba bak :kiki:
elim ayağım boşalmaz sinirlenince kendimi kaybederim ama sinirim çabuk geçer Allah tan kardeşim bazen sinir ediyodu o anlar dövüyodum o kadar :D

aga saçmalama ya ne alakası var konuda diyo sinirden hiç eliniz ayağınız boşaldı mı senin cevaba bak :kiki:
elim ayağım boşalmaz sinirlenince kendimi kaybederim ama sinirim çabuk geçer Allah tan kardeşim bazen sinir ediyodu o anlar dövüyodum o kadar :D
Elimin ayağımın boşalmasının ne anlama geldiğini bilmediğim için öyle yazdım :D Zamanında kitap okumadık şimdi bazı şeyleri anlamıyoz :(

oha başlıkta "boşalmak" kelimesi var nereye gidiyor bu forum(!)😱

evet çok sık sinirlendiğimden boşalır :F