transfer nerde
transfer nerde
hakikaten böyle bi dizi yapsana forumda reyting rekoru kırar, yasak aşk yaşayacağım kişi de kayınbiraderim @mrt-06 olur@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @denizz19 @xBUGRAx @dreamy @Aserat
Bu en hafifi olacak @xemrexxx neler yapıyordu nelerhakikaten böyle bi dizi yapsana forumda reyting rekoru kırar, yasak aşk yaşayacağım kişi de kayınbiraderim @mrt-06 olur@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @denizz19 @xBUGRAx @dreamy @Aserat
Noldu be seni boynuzlamamdan mı hoşlanmadınD
E
F
O
L
D
E
R
H
A
L
Okumuyon mu cinsiyet değiştircekmişintransfer nerde
Aaa yapsın bak neler oluyor ayol tüm yapımcılar peşimizden koşarBu en hafifi olacak @xemrexxx neler yapıyordu neler@Forumdash
@pompy ı arkasına almış yayından kaldırmayalım diye kurnaz
İlkini senle yorumluyorduk diye hatırlıyorum abicimBen daha ilk seriyi izlemedim ama bu cocuk çoook iyiHem gerçek akrobisi hareketleri yapıyor. Yani senin ilk örümcek adamından bin kat daha iyi
Hep geridesin hep geri kalacaksınNoldu be seni boynuzlamamdan mı hoşlanmadın
Aaa değiştirmem ben böyle iyiyim gerek yokOkumuyon mu cinsiyet değiştircekmişin
Ne manadaHep geridesin hep geri kalacaksın
Hayır ben ilkini izlicem demiştim. Çocugu sevdiğimi filan söylemişimdirİlkini senle yorumluyorduk diye hatırlıyorum abicim
Beni rahatsız eden şey Ironman kostumu Örümcek adamın o kostumu rahatsız etmişti beni
O zaman ayrılAaa değiştirmem ben böyle iyiyim gerek yok
Aaa yapsın bak neler oluyor ayol tüm yapımcılar peşimizden koşar
Konuda @Forumdash ile evlenecen diyor @serhattOkumuyon mu cinsiyet değiştircekmişin
Nerden ayrılayım 😱O zaman ayrıl
kendinle karıştırma beni alzammer bozuntusuSana mana gerekmiyorDümdüz oku işte
Şuan yanımda olsan keşkeNerden ayrılayım 😱
Aklı karışmış onun iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?