Sinan Gümüş Alman Milli Takımını Reddetti

Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Reaksiyon puanı
20,688
Puanı
860
Almanya Milli Takımı teknik patronu Joachim Löw son maçlarda patlama yapıp 7 maçta 8 gol kaydeden Sinan Gümüş için kolları sıvadı.

Sinan Gümüş ise bu teklife sıcak bakmadı. Genç futbolcu “Ben Türküm, Türkiye forması giyerim. Almanya’yı düşünmüyorum. En büyük hayalim Ay-Yıldızlı forma. Türkiye’den bir teklif gelirse, Türkiye’yi seçerim. Türk Milli Takımı’nın formasını giymek, Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almak benim için bir onurdur'' diyerek noktayı koydu.

fft104mm4143644.jpg

FATİH TERİM SİNAN İÇİN DEVREDE

Sinan Gümüş'ün performansını yakından takip eden Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim ''Sinan büyük bir aşama kaydetti. Onun bu performansı umut verici. Bizim amacımız da genç isimleri kadroya kazandırıp geleceğin Milli Takım'ını oluşturmak olmalı.'' diyerek Sinan'a Milli Takım yolunda yeşil ışık yaktı.

Euro 2016 öncesi 24 Mart’ta İsveç ve 29 Mart’ta da Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarında Sinan Gümüş'ün de aday kadroda olması bekleniyor.

Almanya'da oynaması imkansız gibi bir şey zaten. Daha henüz Türkiye için bile yeterli değil.

Sinan Gümüş'ün Almanya'yı reddedip, Türkiye'yi seçecek olması çok iyi. Şu anda Türkiye'nin forvet ihtiyacı vardı, o açıdan ilaç gibi gelir. Euro 2016'ya kadar kendini daha da geliştirirse forvet ihtiyacımıza ilaç gibi gelebilir. :)

Nazar değecek diye korkuyorum Sinan'ıma herkes konuya girerken "Maşallah" desin lütfen :F

Helal olsun reyize. :D Çok da övüp nazar değdirmek istemiyorum ama napayım elimde değil. :A