Sinan Akçıl 'Kiraz Mevsimi' Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Fox ekranlarının severek izlenen gençlik dizilerinden olan Kiraz Mevsimi bu hafta yayınlanacak olan bölümde sürpriz bir ismi konuk edecek.

Diziye konuk olarak katılacak isim ise şarkı sözü yazarı ve bestecisi Sinan Akçıl olacak.

Akçıl dizide kendisini oynayacak ve aynı zamanda dizilerde rol alabileceğini buna da olumlu yaklaştığını açıkladı genç şarkıcı.

sinan-akcil-ebruya-anne-ceylan-diyorum_3471.jpg

Süper haber kesin izlicem:oley: Ayrıca;
İzlemicem tabi :X DMC'nin yani Kanal D'nin Fox'a büyük k****ğı :F Düşüş kaçınılmaz :F

1.olamayacaksıniz hiç hayall kurma :D

@beyazsoy yavaş yavaş haklı çıkıyorsun galiba dizi ye ergen kitle kazandırmaya çalışıyorlar :(
Keşke senaryoyu sen yazsan ))))
Hakikaten bu rezilege imza ayarlarsa ben bu diziyi izleyemem))) ben bu kadar ergen şeyler yazamam zaten onlarda yapmıyor Kore dizisinden kopyaliyorlar. Sanırım orjinalinde sarkici konuk oluyor bu kafede şarkı söyleyen çocuğu keşfedecek)))

Yayında olmazlar belki. :D
Yok yeni bölüm var :)
Hakikaten bu rezilege imza ayarlarsa ben bu diziyi izleyemem))) ben bu kadar ergen şeyler yazamam zaten onlarda yapmıyor Kore dizisinden kopyaliyorlar. Sanırım orjinalinde sarkici konuk oluyor bu kafede şarkı söyleyen çocuğu keşfedecek)))
Keşke sinan Akçıl yerine başkasını koysalardi )))
Diziyi asıl senin yönetmen lazım bence )))

Allahüekber.😱 Allah'ım sana geliyorum.:T

Kötü etkilenmese bari ben izlemiyorum ama.:(