Ohh iyi en azından bayramlik ağzımla günaha girmedimSinan Akçıl'lı bölüm önümüzdeki haftaymış @Harunn60![]()
en doğru yorum bu olmuşkendi ayarında bi dizi bulmuş işte.
kötüleyen biri olarak üstüme alındımDiziyi izlemeyenmerin Kiraz mevsimi ni kötülemesi bana çok saçma geliyor nedense....
Aynen ya diziyi bi izleseler birakamayacaklar ama çok ön yargililarDiziyi izlemeyenmerin Kiraz mevsimi ni kötülemesi bana çok saçma geliyor nedense....
Evet o cok sacma olmus bende koptum 😉Aynen ya diziyi bi izleseler birakamayacaklar ama çok ön yargililarAy saçmalama lütfen. Geçen gün fragmana denk geldim o ne öyle ya kalitesizlik akıyor resmen sahilde kafes
![]()
Onlar yaptığı hatanın farkına varacaklarAynen ya diziyi bi izleseler birakamayacaklar ama çok ön yargililar![]()
Çok fazla eleştirdin izleyenleride düşünOnlar yaptığı hatanın farkına varacaklar
@Harunnn60 ne hatasından bahsediyosun? Yok günaha giriyoruz beğenmediğimiz için.![]()
Biraz şaka amaçlı dedim amaÇok fazla eleştirdin izleyenleride düşünsizin eleştirileniz yüzünden diziyi konsantre olamadım
![]()
Yok artıkbu kadar da hassas olmamalısın.
![]()
Haftaya sende kiraz mevsiminin yeni bölümünü izleBiraz şaka amaçlı dedim amaben senin izlediklerini bukadar eleştirmedim
başarısız , eleştirilcek kadar kötü olan bi diziyi izliyorsam eleştirebilirsin. Sonuçta herkes burda hür. Kimse sana darılmaz kasıtlı şekilde yapmadan gerçekten kötü buluyorsan eğer.![]()
Bak izle bunu tüm stresini alırHaftaya sende kiraz mevsiminin yeni bölümünü izleBu sezon dizi izlemeyi düşünmüyorum ilk okarak.
hem de gençlik dizilerini pek sevmem.
![]()