Sinan Akçıl 'Kiraz Mevsimi' Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şaşırdım zaten senden beklemiyordum :D
Niye bende her insan gibi eleştirebilirim istediğimi istediğimce :)

Aynen ya diziyi bi izleseler birakamayacaklar ama çok ön yargililar :(
Ay saçmalama lütfen. Geçen gün fragmana denk geldim o ne öyle ya kalitesizlik akıyor resmen sahilde kafes :F

Aynen ya diziyi bi izleseler birakamayacaklar ama çok ön yargililar :(
Ay saçmalama lütfen. Geçen gün fragmana denk geldim o ne öyle ya kalitesizlik akıyor resmen sahilde kafes :F
Evet o cok sacma olmus bende koptum 😉
ama dizi sürükleyici bence izlerken tebessüm ettiriyor @Harunnn60 la olan nerdeyse tek ortak dizimiz tabi ben sinavlar baslayinca izleyemeyecegim o ayri :)

Onlar yaptığı hatanın farkına varacaklar​

@Harunnn60 ne hatasından bahsediyosun? Yok günaha giriyoruz beğenmediğimiz için. :):)

Çok fazla eleştirdin izleyenleride düşün :) sizin eleştirileniz yüzünden diziyi konsantre olamadım :) :)

Yok artık :F bu kadar da hassas olmamalısın. :):)

Biraz şaka amaçlı dedim ama :D ben senin izlediklerini bukadar eleştirmedim :)

başarısız , eleştirilcek kadar kötü olan bi diziyi izliyorsam eleştirebilirsin. Sonuçta herkes burda hür. Kimse sana darılmaz kasıtlı şekilde yapmadan gerçekten kötü buluyorsan eğer. :)

Biraz şaka amaçlı dedim ama :D ben senin izlediklerini bukadar eleştirmedim :)

başarısız , eleştirilcek kadar kötü olan bi diziyi izliyorsam eleştirebilirsin. Sonuçta herkes burda hür. Kimse sana darılmaz kasıtlı şekilde yapmadan gerçekten kötü buluyorsan eğer. :)
Haftaya sende kiraz mevsiminin yeni bölümünü izle :)

Haftaya sende kiraz mevsiminin yeni bölümünü izle :)
Bu sezon dizi izlemeyi düşünmüyorum ilk okarak. :) hem de gençlik dizilerini pek sevmem. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy