Aman sen de yakalanma sakın forumun erkeklerine bulaşıcı hastalık gibi bulaşmışYakında düzelir merak etme geçici bunlar
Aman sen de yakalanma sakın forumun erkeklerine bulaşıcı hastalık gibi bulaşmışYakında düzelir merak etme geçici bunlar
@Forumdash ilgi istiyor olabilir bence:Ama dersem @eskici ile aran bozulucak diyorKaty Perry Derya ile ne alakamız var birde sana niye kızıcam bu aralar @Forumdash ı da kaybettik muayyen gününde olabilir
@Harunnn60
Yok ben tedbirliyim bana bir şey olmazAman sen de yakalanma sakın forumun erkeklerine bulaşıcı hastalık gibi bulaşmış
Yok ben tedbirliyim bana bir şey olmaz
@Forumdash İlgi isteyebilir evet ozaman çare burası@Forumdash ilgi istiyor olabilir bence:
Çare çare diyorsun ama kimsede bir değişiklik göremiyoruz
Değişiklik var oraya giden daha beter oluyorÇare çare diyorsun ama kimsede bir değişiklik göremiyoruz
Ahahahhah neden oraya gönderiyorsunuz o zaman
Sana da lazım aslında orası bi
Ahahahhah neden oraya gönderiyorsunuz o zaman
Tebeşir paklar diye bir söz varSana da lazım aslında orası biBazen ayar şaşıyor gibi
Düzeltmedikten sonra ne anlamı var
İyi geliyor tabi kendileri gibi çıldırmış insanların yanında daha rahat adepta oluyor birde normal insanlardan ayırıyoruz yanı o ortam biraz kayışları sıkılaştırıyorDüzeltmedikten sonra ne anlamı var
Anladım normal insanları kurtarıyorsunuz sadeceİyi geliyor tabi kendileri gibi çıldırmış insanların yanında daha rahat adepta oluyor birde normal insanlardan ayırıyoruz yanı o ortam biraz kayışları sıkılaştırıyor@Harunnn60
Aaa evet bir nefeslenmek gibi düşün bir hava alıp geliyorlarAnladım normal insanları kurtarıyorsunuz sadece
Ama etkilerinizi büyütseniz daha iyi olurAaa evet bir nefeslenmek gibi düşün bir hava alıp geliyorlar
Beleş hizmet ama gram para almıyoruz şükretsinler Şato gibi kulubeAma etkilerinizi büyütseniz daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?