Beğenirsem korur kollarım ama beğenmezsem Miş Miş ten daha çok uğraşırımKaradeniz şarkısına hiç gerek yok gibi sankiAlbümü çıksaydı keşke
![]()
Beğenirsem korur kollarım ama beğenmezsem Miş Miş ten daha çok uğraşırımKaradeniz şarkısına hiç gerek yok gibi sankiAlbümü çıksaydı keşke
![]()
Bu aralar da hep konuyu Derya'ya getiriyorsunMiş miş te muş muş ile baya ecünnü listemde sıra başı oynuyorduSonra Arılar vızır vızır kamera ile devam etti
Ama Yankı Prens ve Prenses gibi slowlarını sevdim hareketli söylemesin bu kadın ama slow iyi okuyor neyse ki karadenizde slow olacakmış
@Harunnn60
Derya ya gıcık kapıyorum![]()
![]()
![]()
Tilki kıza senle ortak gıcıksak @Harunnn60 ilede Derya ya öyle gıcığız hele Katy olayından sonraBu aralar da hep konuyu Derya'ya getiriyorsun![]()
![]()
Midem bulandı dur o çalma olayını hatırlatma.
Çalma falan yok esinlenme diyoruz biz bunaMidem bulandı dur o çalma olayını hatırlatma.![]()
![]()
Çalma falan yok esinlenme diyoruz biz buna![]()
![]()
Katy Perr in kılığına girmişMidem bulandı dur o çalma olayını hatırlatma.![]()
![]()
Adamın eli kolu uzun tabi
Haa şöyle
Tabi sen bilmiyorsun olayın gerçek yüzünü
Bu konuda hak veriyorum sanaHaa şöyle
Tabi sen bilmiyorsun olayın gerçek yüzünüBilsen sen de esinlenmiş derdin
![]()
Bu konuda hak veriyorum sana![]()
![]()
Aaa olayın iç yüzü ne @Forumdash Bilsek n eden esinlenmiş diyecekmişizHaa şöyle
Tabi sen bilmiyorsun olayın gerçek yüzünüBilsen sen de esinlenmiş derdin
![]()
Kelebek etkisini düşünmeliyim sonuçtaHaklısın reyiz![]()
![]()
Ucu sana dokunuyor diyor bana bir şey olmazAaaa @eskici oklava yiyebilir yanıŞimdi daha çok oklavam kaşındı yanı merakım arttı
Anlatda bilelim
![]()
![]()
![]()
Ama dersem @eskici ile aran bozulucak diyorUcu sana dokunuyor diyor bana bir şey olmaz![]()
![]()
Yakında düzelir merak etme geçici bunlarAma dersem @eskici ile aran bozulucak diyorKaty Perry Derya ile ne alakamız var birde sana niye kızıcam bu aralar @Forumdash ı da kaybettik muayyen gününde olabilir
![]()
![]()
@Harunnn60