Aman sen de yakalanma sakın forumun erkeklerine bulaşıcı hastalık gibi bulaşmışYakında düzelir merak etme geçici bunlar![]()
![]()
Aman sen de yakalanma sakın forumun erkeklerine bulaşıcı hastalık gibi bulaşmışYakında düzelir merak etme geçici bunlar![]()
![]()
@Forumdash ilgi istiyor olabilir bence:Ama dersem @eskici ile aran bozulucak diyorKaty Perry Derya ile ne alakamız var birde sana niye kızıcam bu aralar @Forumdash ı da kaybettik muayyen gününde olabilir
![]()
![]()
@Harunnn60
Yok ben tedbirliyim bana bir şey olmazAman sen de yakalanma sakın forumun erkeklerine bulaşıcı hastalık gibi bulaşmış![]()
Yok ben tedbirliyim bana bir şey olmaz![]()
![]()
@Forumdash İlgi isteyebilir evet ozaman çare burası@Forumdash ilgi istiyor olabilir bence:![]()
Çare çare diyorsun ama kimsede bir değişiklik göremiyoruz
Değişiklik var oraya giden daha beter oluyorÇare çare diyorsun ama kimsede bir değişiklik göremiyoruz![]()
![]()
Ahahahhah neden oraya gönderiyorsunuz o zaman
Sana da lazım aslında orası bi
Ahahahhah neden oraya gönderiyorsunuz o zaman![]()
![]()
Tebeşir paklar diye bir söz varSana da lazım aslında orası biBazen ayar şaşıyor gibi
![]()
Düzeltmedikten sonra ne anlamı var
İyi geliyor tabi kendileri gibi çıldırmış insanların yanında daha rahat adepta oluyor birde normal insanlardan ayırıyoruz yanı o ortam biraz kayışları sıkılaştırıyorDüzeltmedikten sonra ne anlamı var![]()
![]()
Anladım normal insanları kurtarıyorsunuz sadeceİyi geliyor tabi kendileri gibi çıldırmış insanların yanında daha rahat adepta oluyor birde normal insanlardan ayırıyoruz yanı o ortam biraz kayışları sıkılaştırıyor@Harunnn60
Aaa evet bir nefeslenmek gibi düşün bir hava alıp geliyorlarAnladım normal insanları kurtarıyorsunuz sadece![]()
![]()
Ama etkilerinizi büyütseniz daha iyi olurAaa evet bir nefeslenmek gibi düşün bir hava alıp geliyorlar![]()
![]()
![]()
Beleş hizmet ama gram para almıyoruz şükretsinler Şato gibi kulubeAma etkilerinizi büyütseniz daha iyi olur![]()
![]()