Star Sil Baştan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Yiğitt izleyeceksen sonlarına doğru izle. O kısmı beğenirsen başına bakarsın :D
Hafta sonuna pc yaptrrm izleyip yorum atarm kaçrdm o gün kü bölümü :(

Kaçırdığına üzülmeye değecek bir dizi değil onu söyleyeyim. Ama cumartesi eğlence isteyenler için iyi bir alternatif gibi duruyor. :)
Nasıldı dizi yorumun bekleniyor :)

Kaçırdığına üzülmeye değecek bir dizi değil onu söyleyeyim. Ama cumartesi eğlence isteyenler için iyi bir alternatif gibi duruyor. :)
Nasıldı dizi yorumun bekleniyor :)
Bir önceki sayfaya şu yorumumu yazmıştım :)

Dizinin ilk bölümünü bugün bitirdim. Başlar biraz sıkıcıydı ama göndermeler şimdiye kadar gördüğüm diziler arasında en iyisiydi. Sonları zaten çok güzeldi. Gani Müjde şaşırttı şayet. Tabi bu öğrencilerin sakallı ve serbest kıyafetlerle okula gitmesi saçma olarak gözüksede nede olsa dizi diyip geçilmeli bence. Dilara Gönder çok iyi rol yapıyormuş onu gördüm. Bakan ve zengin kro adam bayağı güldürecekler gibi. Sergen oyunculuk yapamıyor ama çabalıyor en azından :D Murat Dalkılıç pek varlık gösteremedi. Emre Kınay ise fena değil. Asıl göndermeleri o yapıyor bu arada.

Diğer bölümlerini izlemeye çalışacağım. Büyük ihtimal bu haftadan itibaren Kiraz Mevsimi'ni zorlayacaktır.

Bir önceki sayfaya şu yorumumu yazmıştım :)

Dizinin ilk bölümünü bugün bitirdim. Başlar biraz sıkıcıydı ama göndermeler şimdiye kadar gördüğüm diziler arasında en iyisiydi. Sonları zaten çok güzeldi. Gani Müjde şaşırttı şayet. Tabi bu öğrencilerin sakallı ve serbest kıyafetlerle okula gitmesi saçma olarak gözüksede nede olsa dizi diyip geçilmeli bence. Dilara Gönder çok iyi rol yapıyormuş onu gördüm. Bakan ve zengin kro adam bayağı güldürecekler gibi. Sergen oyunculuk yapamıyor ama çabalıyor en azından :D Murat Dalkılıç pek varlık gösteremedi. Emre Kınay ise fena değil. Asıl göndermeleri o yapıyor bu arada.

Diğer bölümlerini izlemeye çalışacağım. Büyük ihtimal bu haftadan itibaren Kiraz Mevsimi'ni zorlayacaktır.​
Ben yükseleceğini sanmıyorum fazla kanal diziye sahip cıkmyor Reaksiyon için o kadar tekrar verdi daha da yok. Bende haftasonu izleyecegim :)

Başları giriş kısmı olduğu için biraz sıktı ama sonradan bir açıldı, pir açıldı. Eğlenceli bir iş çıkmış. Özellikle diyalogları beğendim. Gani Müjde, diyalog olayını iyi yapmış. Birbirlerine karşı atarları sözler söylemeleri çok iyiydi. Gani Müjde, daha çok Sergen Yalçın'a çalışmış gibi gözüküyor. Hiç değilse gerçek halindeki tarzından çok uzakta. Arada yapmacık durduğu oldu ama yine de iyi sayılır. Zamanla geliştirir artık kendisini. Murat Dalkılıç o kadar da çok gözükmedi, mâlum hayranları çok olunca, biraz geri planda kaldı. Dilara Gönder'in oyunculuğunu biliyordum, yine iyi performans sergilemiş. Emre Kınay'ı ayrı parantez içine almaya gerek yok, iyi bir oyuncu kendisi. Uzuyor gidiyor böyle. Göndermeler iyiydi ve işin içinde Gani Müjde olunca, göndermeler oluyor. Usta sanatçı Devrim Parscan'da dizideydi ve Emektar Matematik Öğretmeni Niyazi Baydar'ı canlandırıyordu. Öyle bir sesi vardı ki; sanki dublajlı film izliyorum sandığım oldu. Kendisi aynı zamanda seslendirme sanatçısı. Genel olarak iyiydi, eğlenceliydi. İlerleyen haftalarda eğlence kat kat artacaktır.

Bakalım dizi bitmeden sergen espri yapmasını öğrenebilecek mi)))

Fena bir iş olmamış. İlk iki bölümünü de kafa dağıtma amacıyla izledim. Bazı anlarda tebessüm ettirmeyi başardı. Zaten Gani Müjde de bu tür komedilere alışık. Daha geçen yaz Babam Sınıfta Kaldı'yı ekrana sürmüştü de, FOX 2-3 ay sonra bitirivermişti. Kendisi Hayat Bilgisi'nin de yazarlarından biri zaten...

Gerçekten de Sergen Yalçın'a çalışılmış. Kendisini (ne ilginçtir ki) beğendim. Emre Kınay dizinin en iyi performansını sergiliyor ki, zaten önceki işlerinde de başarılı olan bir isim kendisi. Dilara Gönder'in laf sokmaları ve Evrim'e daha güzel görünmesi yardım etmesi gibi şeyler hoşuma gitti. Oyunculuğu da iyiydi. Murat Dalkılıç oynarken çok kasılmış. Bence başka bir isim olabilirdi. Önder Açıkbaş ve Cenk Ertan çok abartılı oynuyorlar, sevemedim bir türlü. Müjde'nin neredeyse her projesine sokuşturduğu (!) eşi Belma Canciğer Müjde de abartılıydı, ama ikinci bölümde biraz daha düzeldi. Esra Dermancıoğlu ilk bölümde sadece bir sahnede oynamıştı, ikinci bölümde biraz daha dikkat çekse de yine geride kaldı. Kendisine daha fazla rol yazılmalı. En son Yalan Dünya'nın Tufan'ı olarak karşımıza çıkan Tuna Orhan da Çetin rolünün hakkını veriyor. Müdür yardımcısını oynayan Çiçek Dilligil de fena değil. Ama özlemişiz kendisini. Genç kadroyu da çok tanımadığım için bir şey diyemiyorum.

Bir de çoğu kişi demiştir bunu, ama Dilara Gönder ve Murat Dalkılıç diğerleriyle nasıl aynı sınıfta okuyabiliyor? Aralarında 10-12 yaş falan vardır herhalde. Oraya biraz daha dikkat edilebilirmiş...

Sonuç olarak kafa dağıtmalık bir dizi olmuş. Senaryo biraz daha gelişirse daha iyi olabilir. Ve Star diziye fazlasıyla ilgi gösterdi. Hafta boyunca 4-5 tekrarı yayınlandı... :)

İzleyen var mı konuşalım

Kendi kendime konuşayım o zaman

Son düzenleme:
Bu dizi pt2 ye daha çok yakışıyor.

Sütlüpaşa Lisesi :D

Son düzenleme: