Star Sil Baştan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu olarak biraz yapmacıklık var. Ünlüleri liseye göndermeler falan. :D Gerçi Gani MüJde böyle farklılıkları çok yaptı, bunu yapsa da olur. Hayır, şimdi Gani Müjde konuyu nerelere çeker. :D En azından eğlenmelik, o yeter bile. :D

Deniz Yıldızı'mıydı biten dizi, ilk defa izledim finalinde az daha ağlayacaktım.:)

Birkaç dakikasına denk geldim. Vergi olaylarıyla ilgili bir laf sokma kısmı çok iyiydi. Birde birbirleriyle atışmalarıda iyiydi. Bakalım yarınki reytingleri nasıl gelecek.

Hasta olmam sebebiyle televizyona vip noktadan bir yer aldım ve yaklaşık yarım saat bu dizi izledim. :D

Bence dizi olmuş, üstüne başka birşey söylemeyeceğim. :)

Denk geldim izliyorum. Dizi şu ana kadar sıkıcıydı ama açılmaya başladı. :X

misafrikteyim ve işgence olarakve bir daha gelmeyeyim diye bu diziyi izletiyorlar

)))))

@beyazsoy bu olay gerçekten yaşanmış izzet ünver lisesinde gani müjdede lise sona başlıcakmış tekrardan Aileleri rüşvetle geçirmiş bu son senaryosu gani müjdenin gani müjde twitterdan yazmış bide posta @mrt-06
@xemrexxx @Çiğdem-

Dizi de Eurovision ada laf gitmiş :A
Tam göndermelik bir dizi olmuş heralde @pompy senaryoyu sen mi yazıyorsun doğruyu söyle :A

@Yiğitt 1-2 dakikasına denk geldim. AKP'ye de ciddi gönderme vardı. Bizim vergilerimizle o helikopterleri aldınız falan diyorlardı. Bir iki tane daha vardı ama hatırlamıyorum.