Konu olarak biraz yapmacıklık var. Ünlüleri liseye göndermeler falan.
Gerçi Gani MüJde böyle farklılıkları çok yaptı, bunu yapsa da olur. Hayır, şimdi Gani Müjde konuyu nerelere çeker.
En azından eğlenmelik, o yeter bile. 
Belli olmaz. Güzel tanıtımı yapıldı dizinin. Ve bugün Kiraz Mevsimi dışında büyük reyting alan dizi yok. Hatta komedi yapımı olmadığı için bile bugün tutma şansı var.bu ama çok muhalif bir dizi tns izin vermez tutmasına
😱allah kuru iftiradan saklasınEsra Dermancıoğlu'nu falan bahane etme şimdi dizinin Star'da olması yeterli izlemen için.![]()
Birazdan pompy, olayı bonzaiye bağlar.Belli olmaz. Güzel tanıtımı yapıldı dizinin. Ve bugün Kiraz Mevsimi dışında büyük reyting alan dizi yok. Hatta komedi yapımı olmadığı için bile bugün tutma şansı var.
Su an izliyorum sarmadıTam benlik dizi, böyle eğlenceli kasmayacak dizi arıyordum izlemelik.![]()
Fragman çok merak uyandırıcıydı 20 dakikadır zor dayanıyorum.Su an izliyorum sarmadı![]()
Hala Esra gelmedi? Neden 😕Fragman çok merak uyandırıcıydı 20 dakikadır zor dayanıyorum.![]()
YengeFgsn'deki![]()
Bişey demedik kiYengeÇok acımasız eleştiri yaptık ama önümüzdeki haftalara doğru dizi toparlayabilir.
![]()
hayır bu olay gerçekten yaşanmış bir olay twitterdan bu dizinin senaristi yazdıDizi de Eurovision ada laf gitmiş
Tam göndermelik bir dizi olmuş heralde @pompy senaryoyu sen mi yazıyorsun doğruyu söyle![]()