Buyrun geldimKötü güçlerin öğretmeni karanlık güçlerin öğretmeni Galwayden
------
Star tv uzmanı @Mircan Saye cagiralim
Buyrun geldimKötü güçlerin öğretmeni karanlık güçlerin öğretmeni Galwayden
------
Bu bölümü böyle yazsa sihirli annem star tv de yayinlanirmiydi hafta içi her gün olan bolumleri 37.Bölümden itibaren @Mircan Saye @EmreCan @Emre Ozansoy @DosiBuyrun geldim
Kötü güçlerin öğretmeni karanlık güçlerin öğretmeni Galwayden
------
Yok, kalsın @pompy. Onunla kimse baş edemez.@Emre Ozansoy @kerem pakizeyle uğraşmak istemiyorsanız gelin
Pakize diziye girdi kötü güçlerin öğretmeniyle beraber ismi Atacan Galwayde oturuyor rolü oynayan @mrt-06 @Emre Ozansoy @slhttnmtlYok, kalsın @pompy. Onunla kimse baş edemez.
Ay atma şunları ya iğrençç.@Çiğdem nasıl yazmışım Sihirli annem 2011 uyarlamasindaki kötü karakter mantıklı mı
------
Ekli dosyayı görüntüle 108367
------
@serhatt @Çiğdem @slhttnmtl
@AteşBöceği nin öğretmeni @mrt-06 yüzünden yedin @Çiğdem
İrlandada hotel menüsü karantina menüsü @Çiğdem @mrt-06 kötü güçlerin öğretmeni olarak oynuyor Galway sen Dublindesin @Çiğdem @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Bir ziyafeti hak ettik tabi
Galway İrlanda efsanesine göre kötü Perilerin yaşadığı yer Kötü güçlerin öğretmeni Atacan @mrt-06 oraya götürdüm senaryoya göre terslik oldu sihirle Biontech i sinovac a çevirdilerBir ziyafeti hak ettik tabi
Ziyafet yok mu reyiz
Bir ziyafeti hak ettik tabi
İrlandaya gitmiş pis pis şeyler öğrenmişİrlandada hotel menüsü karantina menüsü @Çiğdem @mrt-06 kötü güçlerin öğretmeni olarak oynuyor Galway sen Dublindesin @Çiğdem @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Uzak Doğu hoteli benim yurdun yanında bunlar sinovac olanlara 2 Biontech olanlar istediğini yiyebiliyor 2 sinovac 1 Biontech yetmiyor İrlanda için yine karantina 2 sinovac olanlar 2 Biontech olacak yurt dışı İçin @Çiğdemİrlandaya gitmiş pis pis şeyler öğrenmişŞöyle güzel avrupa ülkelerine gönderelim oralarda doğru düzgün şeyler örensin@serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?