Bir kere maç bile satmadım hatta ona rağmen özür diledim yendim diye dondurma ve çiçekle sonuç hüsran kız arkadaş olarak sevgilim yok diye yasak yedim liseden arkadaşım sevgilisinden @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtlAaa neden öyle oldu?
Kötü olmuş.Bir kere maç bile satmadım hatta ona rağmen özür diledim yendim diye dondurma ve çiçekle sonuç hüsran kız arkadaş olarak sevgilim yok diye yasak yedim liseden arkadaşım sevgilisinden @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Liseden arkadaşlarım hepsi kız sevgilisi yasak koyuyor sevgilim yok diye neden sanki isteğimden yok sevgilim hangi kızdan hoşlansam başıma felaket geliyor ardından en son dünyaya geldi korona virüsü ben büyüden şüpheleniyorum papaz büyüsünden ismi Ceyda tıpki Tutku gibiydi üstüme otururdu hiç bir kız görmesin diyeKötü olmuş.
Aaa onlara ne ayol, herkes kendi işine baksın.Liseden arkadaşlarım hepsi kız sevgilisi yasak koyuyor sevgilim yok diye neden sanki isteğimden yok sevgilim hangi kızdan hoşlansam başıma felaket geliyor ardından en son dünyaya geldi korona virüsü ben büyüden şüpheleniyorum papaz büyüsünden ismi Ceyda tıpki Tutku gibiydi üstüme otururdu hiç bir kız görmesin diye
Biz yayın akışına göre yapıyoruz, sen ben müsait değilim desen yapmazdık
Pompyın dizi yapacağını nerden bileyim oda hep bizim bişimiz varken dizi yapıyorBiz yayın akışına göre yapıyoruz, sen ben müsait değilim desen yapmazdık
E rastlantı iştePompyın dizi yapacağını nerden bileyim oda hep bizim bişimiz varken dizi yapıyor
Acaba pompy mi bilerek yarışma günlerine diziyi yayınlıyor sonrada gelip kızıyorE rastlantı işteYayın akışını öğrenmemiz lazım
@slhttnmtl @serhatt @slhttnmtl ın patronları Pakize gibi eski Perilerin prensi ve prenses adayı Handan @slhttnmtl @eskici @serhatt @Emre Ozansoy @The_ErinchBunu sadece @pompy bilir
Canım patronum@slhttnmtl @serhatt @slhttnmtl ın patronları Pakize gibi eski Perilerin prensi ve prenses adayı Handan @slhttnmtl @eskici @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch
İşte bu@pompy sen İrlanda da kahvaltı felan filan demiştin o gün de ben bakamamıştım anlatır msn neydi o unuttum bakmayı
Allah affetsin ben yemiyim bütün iştahım kesildi 🤣🤣 @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Çiğdem @kerem @Alosİşte bu Ekli dosyayı görüntüle 107939 @Emre Ozansoy @EmreCan @kerem @EmreCan sen @slhttnmtl ın patronu perilerin eski prens adayı olacaksın @serhatt @Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?