@EmreCan da domuz kanı yesinİşte bu Ekli dosyayı görüntüle 107939 @Emre Ozansoy @EmreCan @kerem @EmreCan sen @slhttnmtl ın patronu perilerin eski prens adayı olacaksın @serhatt @Çiğdem
@EmreCan da domuz kanı yesinİşte bu Ekli dosyayı görüntüle 107939 @Emre Ozansoy @EmreCan @kerem @EmreCan sen @slhttnmtl ın patronu perilerin eski prens adayı olacaksın @serhatt @Çiğdem
Bir bilsen İrlandada neyle uğraştım kan dolu yemekle hindi tavuk sığır eti sığır etli köfteden kan tadı alıyordum @EmreCan @slhttnmtl
Kan tadı cidden çok kötü ya sevmiyorum.. Helal kesim ürün bulmakta zorlanıyor musunuz?Bir bilsen İrlandada neyle uğraştım kan dolu yemekle hindi tavuk sığır eti sığır etli köfteden kan tadı alıyordum @EmreCan @slhttnmtl
Diyete girdim ben
İrlandada her şey kanlı ayıklanmıyor kanı @EmreCan @serhatt @Çiğdem @slhttnmtlAman aman 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Niye? Noodle yemiyon mu artıkDiyete girdim ben
Allah yardımcınız olsun çok kötü et veya tavuk yerken kan tadı geldimi hiç sevmiyorum 😣
Yok görünce fotoğrafı anında girdim diyete . Valla 5,6 gün oldu yemiyorumNiye? Noodle yemiyon mu artık
Acıkınca yiyor mecburen insan @AlosYok görünce fotoğrafı anında girdim diyete . Valla 5,6 gün oldu yemiyorum
ne yiyon pekiYok görünce fotoğrafı anında girdim diyete . Valla 5,6 gün oldu yemiyorum
Yine de yenmez bence
Normal sabah kahvaltı yapıyorum bazen geç yaptığım için akşam yemeği yemiyorumne yiyon peki
acıkmıyor musunNormal sabah kahvaltı yapıyorum bazen geç yaptığım için akşam yemeği yemiyorum
Iyyy