@slhttnmtl yaratmış olacak koronayı @serhatt eski periler prensinin emriyle sevgilisiyle beraber prenses adayı @serhattHarika.
@slhttnmtl yaratmış olacak koronayı @serhatt eski periler prensinin emriyle sevgilisiyle beraber prenses adayı @serhattHarika.
@slhttnmtl korona yaratmışsın geberesice. .ss@slhttnmtl yaratmış olacak koronayı @serhatt eski periler prensinin emriyle sevgilisiyle beraber prenses adayı @serhatt
dertleri şu aşıya karşı aşı karşıtlarını oluşturmak mrna AşısınaAy çok tehlikeli.
@slhttnmtl yaratmış olacak koronayı @serhatt eski periler prensinin emriyle sevgilisiyle beraber prenses adayı @serhatt
Ben ne biliyim sadece Çin'de kalır sandım, sen gel de bütün dünyaya yayıl...@slhttnmtl korona yaratmışsın geberesice. .ss
Nasıl senaryo @slhttnmtl @Çiğdem de sinovactan kaynaklı hotelde irish breakfast yiyecek @serhatt @Emre OzansoyBen ne biliyim sadece Çin'de kalır sandım, sen gel de bütün dünyaya yayıl...
Ben ne biliyim sadece Çin'de kalır sandım, sen gel de bütün dünyaya yayıl...
Çok karışık.dertleri şu aşıya karşı aşı karşıtlarını oluşturmak mrna Aşısına
Sinovac etkisiz hale gelecek ve onlarda pergates aşısı çıkarıp insanları kölesi yapacak onları kral ve kraliçe zannedecek hedefleri Çin’den başlamak aşının ruhsatını bile sihirle aldılar @serhatt bu pergates aşısının @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24
Çok güzel senaryo, 2. doz aşısını da Sinovac oldu diye başka ceza var mı pekiNasıl senaryo @slhttnmtl @Çiğdem de sinovactan kaynaklı hotelde irish breakfast yiyecek @serhatt @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 107812
Bu ceza değil İrlanda kanunu @slhttnmtlÇok güzel senaryo, 2. doz aşısını da Sinovac oldu diye başka ceza var mı peki
Akşam yemekleri Domuz kafasında güveç İrlandada öğle yemeği diye bir kavram yok @slhttnmtl@Çiğdem için bir nevi ceza işte, 2. kahvaltı da var dimi
@Çiğdem annem yandıAkşam yemekleri Domuz kafasında güveç @slhttnmtl
Kötü.Ekli dosyayı görüntüle 107814Bu yemekten yiyecek @Çiğdem karantinada sinovac olduğundan kaynaklı @serhatt @slhttnmtl