Şefimiz dediya
hastahanede karantinada @serhatt
Uyduruyor bir tarafından .ss
Ölecek işte koronadan. Sonu yakındır yanığın
Şefimiz dediya
hastahanede karantinada @serhatt
Uyduruyor bir tarafından .ss
reyting için yaptığım bir hamle bölümü kısa tutmak istedim @sokak sanati @Çiğdem de wuhandaÖlecek işte koronadan. Sonu yakındır yanığın
BENDEN SONRASI TUFAN!!!!Ölecek işte koronadan. Sonu yakındır yanığın
BENDEN SONRASI TUFAN!!!!
reyting için yaptığım bir hamle bölümü kısa tutmak istedim @sokak sanati @Çiğdem de wuhanda
@kerem i de vurmayı ihmal etmesin her bölüm vururdu eskidenÖlecek işte koronadan. Sonu yakındır yanığın
Rahmetliyimi vampirlerle dolaba sokmustun oda protesto etmişti seni @mrt-06 @serhatt @sokak sanati @xemrexxxonu neyle dolaba soktum reyting için @Çiğdem
150 dakika maç oynattı bana birisi penaltılarla kupada @ÇiğdemRahmetliyimi vampirlerle dolaba sokmustun oda protesto etmişti seni @mrt-06 @serhatt @sokak sanati @xemrexxx
Kim en son @sokak sanati diyordu pomoyle maç oynuyoruz diye150 dakika maç oynattı bana birisi penaltılarla kupada @Çiğdem
aston villa @DarkLegenD kupada yordu @Çiğdem 30 dk penaltı 30 dakika uzatma 90 dakika maç @ÇiğdemKim en son @sokak sanati diyordu pomoyle maç oynuyoruz diye
@DarkLegenD a sahip çık cnm biraz ufkunu aç tekrar bize kazandır
150 dakika maç gördünmü sen tarihte @Çiğdem@DarkLegenD a sahip çık cnm biraz ufkunu aç tekrar bize kazandır
1000 yılda bir olur @ÇiğdemYok cnm görmemişimdir
başlıyor beşiktaş kalecisizBoş ver maçların olmaması daha iyi kafa dinliyoruz
13 haziran cumartesi @ÇiğdemNe zaman 😱 😱 😱
Galatasaray istedi yoksa dava edecekti 60 milyon euro tazminat davasıAma yaz ayında maç olmazkı Gelecek yıl yapsınlar
Keşke bir kaç yıl erteleseler bizde kurtulsakGalatasaray istedi yoksa dava edecekti 60 milyon euro tazminat davası
beşiktaşta Atiba oynamayacak astımı var koronavirüs onun için büyük tehlike cezayı kulüp çekecek birdeKeşke bir kaç yıl erteleseler bizde kurtulsak