2010-2011 in intikam çetesi koydum halkın Polisine @serhatt gerçekte fenerin doğranma sebebi bu 2010-2011 in intikamıBekliyoruz.
İyi yapmışsın.2010-2011 in intikam çetesi koydum halkın Polisine @serhatt gerçekte fenerin doğranma sebebi bu 2010-2011 in intikamı
133.Bölüm Fragmanıİyi yapmışsın.
Yazın reyting azalıyor ve çok dizi var. Halk sıkılıyor
zaten düşüktü o zamanda kanalı siliyorlar maç sinirlerimi oynatıyor @DosiBence ara ver yoksa reytingin düşer
Maç bitsin sonra devam et ozaman. Bu ay yayınladın zaten başta. Silmezler.zaten düşüktü o zamanda kanalı siliyorlar maç sinirlerimi oynatıyor @Dosi
Süper ligte var fenerin maçların unutmak için yazıyorum 26 temmuzda galatasarayın tazminat korkusundan ligi iptal edemediler yaza uygun bir senaryo yazdım @DosiMaç bitsin sonra devam et ozaman. Bu ay yayınladın zaten başta. Silmezler.
korona virüsü kim tahmin edebilirdi bende orda irlandada ben bir kızla dans etmek istedim 1 hafta önce virüs çıktı @serhattTahmin etmeliydi.
Talihsizlik işte.korona virüsü kim tahmin edebilirdi bende orda irlandada ben bir kızla dans etmek istedim 1 hafta önce virüs çıktı @serhatt