lady gaga ne gözüme ne de foruma gözükmesin ona keremle birlikte mutluluklar diliyorum
Benle konuşmasına kızıyordu destereye abim moduna bürünüpHaftaya bomba gibi düşecek foruma.
Çatlayın.
lady gaga ne gözüme ne de foruma gözükmesin ona keremle birlikte mutluluklar diliyorum
Benle konuşmasına kızıyordu destereye abim moduna bürünüpHaftaya bomba gibi düşecek foruma.
Çatlayın.
umarım bomba elindeyken infilak ederde ikinizde yok olursunuzHaftaya bomba gibi düşecek foruma.
Çatlayın.
gaga @Harunnn60 u bu sefer hazırlıklı bekliyorum gelir gelemz kafasında küreği patlatacağımBenle konuşmasına kızıyordu destereye abim moduna bürünüp
Senin erken geleceğini tahmin edemedi geçen yıl gibi senden önce gelirim sandı galiba
64.bÖLÜM FRAGMANI
Yağmur Yaşayacakmı çiğdem ve ekibini neler bekliyor Vişnenin bulaştığı solucan çetesi kimlerden oluşuyor Tutku yakalandı ama ekibi Solucan çetesine çalışıyor Tutkyu dünyaya yollayan Bu çete araştırmak için Aşk işi şahşi meselye çevirdi Tutku söz verip sen gelmeden o aileye bulaşmıcam diye söz verir ama Aşk sözü bozdurur Solucan çetesinin isteği o Aileyi toptan temizlemek Çünkü emre Müdür ve ekibi operasyon düzenlemiş
Çetenin mekanını basmış ve babası ölmüş @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @destere
Sihirli Hayatlar Heyecanlı dramatik bölümüyle 10 Kasım Cumartesi Yenisuda @Çiğdem-
Bakalım beni ve ekibimi yine neler bekliyor , yine ölüp hortlamayız umarım yoruluyoruz ayoll @destere @serhatt64.bÖLÜM FRAGMANI
Yağmur Yaşayacakmı çiğdem ve ekibini neler bekliyor Vişnenin bulaştığı solucan çetesi kimlerden oluşuyor Tutku yakalandı ama ekibi Solucan çetesine çalışıyor Tutkyu dünyaya yollayan Bu çete araştırmak için Aşk işi şahşi meselye çevirdi Tutku söz verip sen gelmeden o aileye bulaşmıcam diye söz verir ama Aşk sözü bozdurur Solucan çetesinin isteği o Aileyi toptan temizlemek Çünkü emre Müdür ve ekibi operasyon düzenlemiş
Çetenin mekanını basmış ve babası ölmüş @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @destere
Sihirli Hayatlar Heyecanlı dramatik bölümüyle 10 Kasım Cumartesi Yenisuda @Çiğdem-
Fenerbahçenin 20 Yaşındaki taraftarı öldü iki tane Kadıköy de ve Türk telekom stadyumundaİnş. geberirsin bu sefer
Yaz cnm ama geçte kalma çoğaldı polisiyelerHalkın Polisi biraz Tehlikeliydi şimdiki zaman için oyuzden bitirdim Halkın Polisi ve Aşk olayları olmuyor belki 2022 de Televizyonda yazarım bir polisiye dizi
@Çiğdem-
Yazıcam Halkın Polisini Askerede gidecem oyüzden bitirdim 21 günlükYaz cnm ama geçte kalma çoğaldı polisiyeler
Sen geber en son beni öldürmeye çalısmıstın ama sen gittin ben hala burdayım @pompyİnş. geberirsin bu sefer
Aaa ne zaman gidicen 😱😱😱Yazıcam Halkın Polisini Askerede gidecem oyüzden bitirdim 21 günlük
Dönüşüm muhteşem olcakSen geber en son beni öldürmeye çalısmıstın ama sen gittin ben hala burdayım @pompy