@pompy senin yorumunu ne yapsın @Harunnn60 u bekliyor onun tercümanlığıyla insanlara daha rahat ulaşacakmış
bitendende bişey anlamamıştım zaten ama bunun daha bir anlaşılır durduğu kesinTutku bitti bu geldi @Çiğdem-
@Harunnn60 neyi neye çevirecek şimdi?@pompy senin yorumunu ne yapsın @Harunnn60 u bekliyor onun tercümanlığıyla insanlara daha rahat ulaşacakmış
pompyceyi türkçeye çevirecek güya daha doğrusu bir fok çevirdiği yoktu başka bir senaryo yazıyordu çeviri yaptım diye yutturmaya kalkıştı insanlara ama @pompy bu benim dizimi anlatmıyor pembe diziye çevirmiş benim güzelim bombalı dizimi diye isyan ediyordu@Harunnn60 neyi neye çevirecek şimdi?
Sen onu bırakta @Harunnn60 geliyor yakında Yine dağ bayıra kaçarsın şimdi @Çiğdem-pompyceyi türkçeye çevirecek güya daha doğrusu bir fok çevirdiği yoktu başka bir senaryo yazıyordu çeviri yaptım diye yutturmaya kalkıştı insanlara ama @pompy bu benim dizimi anlatmıyor pembe diziye çevirmiş benim güzelim bombalı dizimi diye isyan ediyordu
tam tersi ben erken gelmeseydim lady gaga bir ay önce damlamıştı foruma şimdi kara kara düşünüyor foruma nasıl ayak basacağım diye geleceği varsa çekeceği de varSen onu bırakta @Harunnn60 geliyor yakında Yine dağ bayıra kaçarsın şimdi @Çiğdem-
Harun'um benimle Dokunma ona.tam tersi ben erken gelmeseydim lady gaga bir ay önce damlamıştı foruma şimdi kara kara düşünüyor foruma nasıl ayak basacağım diye geleceği varsa çekeceği de var
Harun'um benimle Dokunma ona.
@pompy senin yorumunu ne yapsın @Harunnn60 u bekliyor onun tercümanlığıyla insanlara daha rahat ulaşacakmış
Hhaha Harun @pompy dizilerine çevirmenlik yapıyordu eskiden @xemrexxx @serhatt @cookies@Harunnn60 neyi neye çevirecek şimdi?
kötüleri anmayalım
Ayy şimdi @Harunnn60 ın gözü senden başkasını görmeyecek alamancı @kerem sana düşman kesilecek Domuz sosisi yiyen Fok ta yerkötüleri anmayalım
diyorum acaba beş kasımı bu yıl pas geçip direk altı kasımdanmı devam etsek tarih sayfalarından varsın bir gün eksik olsun
lady gaga ne gözüme ne de foruma gözükmesin ona keremle birlikte mutluluklar diliyorumAyy şimdi @Harunnn60 ın gözü senden başkasını görmeyecek alamancı @kerem sana düşman kesilecek Domuz sosisi yiyen Fok ta yer
lady gaga ne gözüme ne de foruma gözükmesin ona keremle birlikte mutluluklar diliyorum
Haftaya bomba gibi düşecek foruma.Ayy şimdi @Harunnn60 ın gözü senden başkasını görmeyecek alamancı @kerem sana düşman kesilecek Domuz sosisi yiyen Fok ta yer