Aaa öyle ama Kanal patronun kafayı yer kanal kapanırsa sen de işsiz kalırsın bence el at konuyaValla benim için hava hoş bulaşan yok karışan yok![]()
![]()
Aaa öyle ama Kanal patronun kafayı yer kanal kapanırsa sen de işsiz kalırsın bence el at konuyaValla benim için hava hoş bulaşan yok karışan yok![]()
![]()
Kanal d ye laf atmadık zatenBana laf atın Kanal D'ye asla!
Duydum tabi ama biz Kanal d ye laf atmadık zaten
Fenerbahçe maçında olan olaydan kaynaklı 2 yıl seyircisizlik cezası alacaklar
Sen bir laf etmiştin ama şimdi önceki sayfaya bakmaya üşendimDuydum tabi ama biz Kanal d ye laf atmadık zaten![]()
![]()
Kime ayollFenerbahçe maçında olan olaydan kaynaklı 2 yıl seyircisizlik cezası alacaklar
@Çiğdem- belki 3-0 Mağlubiyet verebilirler
İngiltere liginde böyle
İfşa etme sakınSen bir laf etmiştin ama şimdi önceki sayfaya bakmaya üşendim
Kime ayoll![]()
İfşalamak diyelim sen uzmansın o konuda anlarsınÜşenmesen satacaksın yani beni![]()
![]()
Üşenmesen satacaksın yani beni![]()
![]()
Ben okumadım sanki mesajları, safozlarım benim.İfşalamak diyelim sen uzmansın o konuda anlarsın![]()
![]()
![]()
Hhhaha Aaa ben çağırdım seni artık gerisi sendeydi @eskici yine fena yakalandıBen okumadım sanki mesajları, safozlarım benim.![]()
![]()
Ben öyle şeyler yapmamİfşalamak diyelim sen uzmansın o konuda anlarsın![]()
![]()
![]()
Okudun işte kötü bir şey demiş miyimBen okumadım sanki mesajları, safozlarım benim.![]()
![]()
Ben öyle şeyler yapmam![]()
Okudun işte kötü bir şey demiş miyim![]()
Pompy'nin senaryosunda bile D konuşuluyorsa doğru yolda demek...Hhhaha Aaa ben çağırdım seni artık gerisi sendeydi @eskici yine fena yakalandı![]()
Reyiz d dizilerinden uyarlama yapıyor tabi konuşulurPompy'nin senaryosunda bile D konuşuluyorsa doğru yolda demek...
Çaldığınız şarkıdan kaynaklı Beşiktaşa @Çiğdem-Sen bir laf etmiştin ama şimdi önceki sayfaya bakmaya üşendim
Kime ayoll![]()
Reyiz d dizilerinden uyarlama yapıyor tabi konuşulur![]()
![]()
Tutkuyu 2 dizisinede getirmiş uğraşıp duruyoruzPompy'nin senaryosunda bile D konuşuluyorsa doğru yolda demek...
Yani denk geldi bencehayır sadece söyledim geçen yılın aynısı oldu fener neden 4.lere kaybediyor üsteki takımları yeniyor @gözlemci geçen yıl başakşehir 4.cüydü ardından bu yıl beşiktaş 4.cüydü
Sen işini bitireceksin bu Tutku'nun
Sen zaten ölümsüzsün hallediver işte ne olacak eline mi yapışacak sanki
pompy me bişeycikler olmazAaa öyle ama Kanal patronun kafayı yer kanal kapanırsa sen de işsiz kalırsın bence el at konuya![]()
![]()
![]()