Harbiden ya ne tutkuymuş arkadaş ben de sinir olmaya başladım artık
Aaa her yerde o çıkıyor Halkın Polisine de gitmişHarbiden ya ne tutkuymuş arkadaş ben de sinir olmaya başladım artık![]()
![]()
Ona karşı bir operasyon düzenlememiz şart oldu artıkAaa her yerde o çıkıyor Halkın Polisine de gitmiş![]()
![]()
![]()
Birde sende gördün tipini nasıl yaptıysa kızı cadı tipine sokmuş tam uymuşOna karşı bir operasyon düzenlememiz şart oldu artık![]()
![]()
Güzel kız aslında ama uyuz gibi birazBirde sende gördün tipini nasıl yaptıysa kızı cadı tipine sokmuş tam uymuş![]()
![]()
![]()
Ecünnü kılıklı deseneGüzel kız aslında ama uyuz gibi biraz![]()
![]()
Bu dizide sihir ile diğer dizide de bomba ile hakından gelecem inşAynen öyle parçala o kızı Çiko![]()
![]()
Reyiz öyle mi yazacak bakalım birde o varBu dizide sihir ile diğer dizide de bomba ile hakından gelecem inş![]()
Çocuklar duymasından çıkmadan , kendi dizisinden çıkarmazReyiz öyle mi yazacak bakalım birde o var![]()
![]()
Neyse Çocuklar Duymasının fazla ömrü yok zaten yakında biter kurtuluruzÇocuklar duymasından çıkmadan , kendi dizisinden çıkarmaz![]()
Havucun sevgilisi olmuş gitmiyorNeyse Çocuklar Duymasının fazla ömrü yok zaten yakında biter kurtuluruz![]()
![]()
Zaten en güzel zamanları o zamandıHavucun sevgilisi olmuş gitmiyorAma daha izlemicem a2 de Atv bölümlerini izliyorum 3 saat veriyorlar
![]()
Tgrt ve Star dönemini okadar sevmiyorum en efsane olan Atv bölümleriydi evet zaten ortalığı kasıp kavurmuştu o sezonlarZaten en güzel zamanları o zamandı![]()
Fox'a geçtikten sonra battı diziTgrt ve Star dönemini okadar sevmiyorum en efsane olan Atv bölümleriydi evet zaten ortalığı kasıp kavurmuştu o sezonlar![]()
![]()
![]()
Aaa tabi atv diye eski serisine diyorum yeni değilFox'a geçtikten sonra battı dizi![]()
![]()
Kanal d de diziyi rezil etme hamlesi yapıyor sanırımAaa tabi atv diye eski serisine diyorum yeni değil![]()
Evet @xBUGRAx Bitirme hamlesi yapmıştı aslında Çocuklar Duymasına![]()
![]()
![]()
Aaa vlla @Yiğitt ile uğraşamam yarın oyüzden seni kınıyorumKanal d de diziyi rezil etme hamlesi yapıyor sanırım![]()
![]()