Etiketlemesen görmeyecekti
Etiketlemesen görmeyecekti
Aa yok ben etiket etmeden dedikodusunu yapamıyorum üyelerin yine aramızda tabiEtiketlemesen görmeyecekti![]()
![]()
Üye dedikodusu yapmamıştık ama şu an Kanal d ye laf attık sadeceAa yok ben etiket etmeden dedikodusunu yapamıyorum üyelerin yine aramızda tabi
![]()
![]()
![]()
Biliyorum ama kanallara laf söyleyince onlara söylemiş olmuyoruz sonuçta
Oluyorsun üçüde etiket etmesen bile hemen ışınlanıyorlar kötü laf edene disleriyle gözlükleriyle oyüzden dikkat et cnmBiliyorum ama kanallara laf söyleyince onlara söylemiş olmuyoruz sonuçta![]()
![]()
@Yiğitt kankam bana bir şey yapmazOluyorsun üçüde etiket etmesen bile hemen ışınlanıyorlar kötü laf edene disleriyle gözlükleriyle oyüzden dikkat et cnm![]()
![]()
![]()
Yarın görürsün vlla ben yine tedbirli davrandım
Konuyu sen açtın benim üzerime kaldı şimdi deYarın görürsün vlla ben yine tedbirli davrandım![]()
![]()
![]()
Ooo yarın gelsinde seni çekiştiririzKonuyu sen açtın benim üzerime kaldı şimdi de![]()
![]()
Ben de gündüzleri burada olmuyorum çekiştirin bakalımOoo yarın gelsinde seni çekiştiririz![]()
![]()
![]()
Ben de gündüzleri burada olmuyorum çekiştirin bakalım![]()
![]()
Bana laf atın Kanal D'ye asla!Ooo yarın gelsinde seni çekiştiririz![]()
![]()
![]()
Burdaki Tutkuya NediyorsunBana laf atın Kanal D'ye asla!
Ben de gündüzleri burada olmuyorum çekiştirin bakalım![]()
![]()
En azından sihirli annem gibi dizilerde normalOoo yarın gelsinde seni çekiştiririz![]()
![]()
![]()
Valla benim için hava hoş bulaşan yok karışan yok
10 kırmızı kartlık maça göndermeden kaynaklı 2 maç yok fernandaoValla benim için hava hoş bulaşan yok karışan yok![]()
![]()
O kadar göndermeye gerçeklemiş o da10 kırmızı kartlık maça göndermeden kaynaklı 2 maç yok fernandao
eşini tehdit etmişlerde o maçtan sonra özür niyetine yaptı bari kalecinin önünde yapsaydı en azından beşiktaş 10 kırmızı kart yerdiO kadar göndermeye gerçeklemiş o da![]()
![]()
Sen niye beşiktaşa taktın bu aralareşini tehdit etmişlerde o maçtan sonra özür niyetine yaptı bari kalecinin önünde yapsaydı en azından beşiktaş 10 kırmızı kart yerdi
hayır sadece söyledim geçen yılın aynısı oldu fener neden 4.lere kaybediyor üsteki takımları yeniyor @gözlemci geçen yıl başakşehir 4.cüydü ardından bu yıl beşiktaş 4.cüydüSen niye beşiktaşa taktın bu aralar![]()