Sihirli annemşn betüş kafesi ordaymış yeni sezonda sanki kasımpaşa stadının ordan sihirle şampiyon olsunlar yada ama işte biraz geçti star geç başlattı diziyiAaa bilmiyorum o takımı ama stadın ismini biliyorum@xBUGRAx
Aaa orasıı bilmiyorum cnm ama Sinema filmi olsaymış keşkeSihirli annemşn betüş kafesi ordaymış yeni sezonda sanki kasımpaşa stadının ordan sihirle şampiyon olsunlar yada ama işte biraz geçti star geç başlattı diziyi
stardan kaynaklı sabahın 10 undaki reytingleri iyi ama 85 i sıraya girmişler shareAaa orasıı bilmiyorum cnm ama Sinema filmi olsaymış keşke
Kaçta veriliyordu bu dizistardan kaynaklı sabahın 10 undaki reytingleri iyi ama 85 i sıraya girmişler share
16:30 İyide 10 da kim izliyordu tövbe tövbe
Tekrar dediler ardından Tekrar altında yeni bölüm gösterdiler iyi geceler @Çiğdem-16:30 İyide 10 da kim izliyordu tövbe tövbe
Cicili bicili rüyalar uykusuz kalma cnm
Yoo ben istiyorum
Tutkunun annesi onun annesinin en iyi arkadaşı daha önce emre peşindeymiş deşifre olmuş
Aaa ozaman Tutkuyu tutuyor demek @gözlemciTutkunun annesi onun annesinin en iyi arkadaşı daha önce emre peşindeymiş deşifre olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?