'Sihirli Annem' Kadrosuna 3 Yeni İsim! Eski Oyunculardan Ortak Açıklama!

O zaman boyle anliyoruzki 0 dan baslicaklar basa donucekler ne gerek vardi boyle baslatmaya tekrardan ayni karakterlere ayni sahnelerle yeni oyuncularmi oynucak kel alaka oldu vallah acun ne yapacagini sasirdi ask i memnuyu baska oyuncularla baslatirlarsa sasirmam

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
mesela yılan hikayesi farklı isim farklı kadryla başaldı 2011 de dedektıf memolı

Çok yanlış yolda ilerliyorlar. Eski karakterler yaşlansa da buna dizi içinde bir senaryo çözümü bulabilirlerdi. Periler güçlerini kaybedip fani olmuş ve yaşlanmış vs gibi. Tamamen yeni nesil odaklı sıfırdan Sihirli Annem çekecekler. Dolayısıyla eski seyirciler pek ilgi göstermez. Dediğim tarz olsaydı iki kesimi de kendilerine çekebilirlerdi.
Film ile yeniden başlama işi duyurulduğundan beri hep eski kadroyu düşündüm. Hatta dijital de olunca süresinin kısa olması ile birlikte Nevra Serezli ve Gül Onat'ın oynayabileceğini düşündüm. En kötü ellerine değnek verirler onla sihir yaparlardı. Yaptıkları saçmalık, saygısızlık.

İzlenirse de meraktan izlenir. Platformun en az izlenen, en az ilgi gören içeriği olabilir.

Film ile yeniden başlama işi duyurulduğundan beri hep eski kadroyu düşündüm. Hatta dijital de olunca süresinin kısa olması ile birlikte Nevra Serezli ve Gül Onat'ın oynayabileceğini düşündüm. En kötü ellerine değnek verirler onla sihir yaparlardı. Yaptıkları saçmalık, saygısızlık.

İzlenirse de meraktan izlenir. Platformun en az izlenen, en az ilgi gören içeriği olabil perihan duduyu görecek eskı dudu olcak yanı ebru karanfılden nevra serezlıye dönecek

İzlenirse de meraktan izlenir. Platformun en az izlenen, en az ilgi gören içeriği olabilir.
24 yaşındayım ama eski kadroyla kısa süre yayınlanacağını düşünerek izlemeyi düşünüyordum. En azından dijitalde olacağı için başı ve sonu belli olan güzel senaryoyla yayınlanacağını düşünerek mutlu olmuştum. 2020 koşullarında efektler vs de güzel yapılırdı. Yazık olmuş.

Şimdi asıl soru şu; Eski oyuncular bu şekilde bir açıklama yaptıktan sonra yenileri projeye devam edecek mi? Herkes ekmeğinin parasındadır tabi ama eski oyuncular yeniden çekilmesine bu kadar hevesliyken onlardan habersiz projenin başlatılması şahsen beni rahatsız ederdi.

24 yaşındayım ama eski kadroyla kısa süre yayınlanacağını düşünerek izlemeyi düşünüyordum. En azından dijitalde olacağı için başı ve sonu belli olan güzel senaryoyla yayınlanacağını düşünerek mutlu olmuştum. 2020 koşullarında efektler vs de güzel yapılırdı. Yazık olmuş.

Şimdi asıl soru şu; Eski oyuncular bu şekilde bir açıklama yaptıktan sonra yenileri projeye devam edecek mi? Herkes ekmeğinin parasındadır tabi ama eski oyuncular yeniden çekilmesine bu kadar hevesliyken onlardan habersiz projenin başlatılması şahsen beni rahatsız ederdi.
mesmeso61'in dediği gibi çekimler başlamadan zor bir sürece girdi dizi şimdiden. Bu açıklamalar şahsen beni rahatsız ederdi, yeni oyunculardan bir şey beklemiyorum onlar alacakları paraya bakarlar ama yapım şirketi hala daha tekrarları izlenilen bir dizinin oyuncularına büyük bir saygısızlık yaptı.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Evet, 2020 başında baya bir istekliydi tüm ekip. İlk önce film çekileceğini, ondan sonra da yayıncı kanallar ile dizi olması için görüşüldüğünü söylemişlerdi dizinin oyuncuları. (Zeynep Özkaya, Gizem Güven) Yeniden yeni bir kadro ile eski adı ile başlıyor, keşke 'Sihirli Annem' adı ile değil yeni bir ad, yeni karakterler ile başlasaydı. Bu kadar tepki olmazdı en azından.

Oyuncularının haberinin olmaması, yalan yanlış bilgi vermek saçmalık ama dediğin gibi Defne Joy Foster ile özdeşleşen bir karakteri başkasının oynamasını düşünmeleri akla mantığa sığmayacak bir şey.

Üstelik 2011'de tekrar başladığında her bölüm sonunda resmini gösteriyorlardı. :(
çok saygısızlık bu ve oyuncuları da üzgün ve tepkililer. ben de izlemeyeceğim şans verecektim vermeyeceğim.😡 inci ve diğerleri çok üzülmüş. umarım tutmaz bu iş.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
çok saygısızlık bu ve oyuncuları da üzgün ve tepkililer. ben de izlemeyeceğim şans verecektim vermeyeceğim.😡 inci ve diğerleri çok üzülmüş. umarım tutmaz bu iş.
Gamze Özer açıklama geldi
Süreç film Ali gündogdu haber vermez yada oğlunun İsmail gündogdu inci kırhan haber verirdi

isteseler tüm oyuncuları ikna ederlerdi. senaryo da harika olsaydı bu dizi çok iyi giderdi. @Emre Ozansoy
o günlük olayını toparlıyabilirmi bir senarist sen yokten ben forumda yazdım devamını işin içinden çıkamadım hatta baya tepki çekti kimse bir şey anlamadı dolmuşçular seyrediyor günlük bölümlerini benim uğur dershanesine gittiğim zamanlar bodrumda bende üniversiteyi kazanmamda oranın payı büyük @haluk792 çileği nasıl getirecekler eski kadroyla senaryo konusunda sıkıntı yaşanır
daha ilk bölümde kahin perinin tuzağını düşer periler heyeti başkanıda bir şey yapamaz çilek in gerçek annesi kahin periydi

Son düzenleme:
Yıllarca diziye emek veren, izlettiren isimlere haber vermemek nasıl bir saygısızlıktır. Böyle bir kadroyla güzel de olmaz, tutmaz. Meraktan bekli bakarım ama sanmıyorum.

Gelenler hakkında yorum yapacak olursam Hande Katipoğlu yakışır rolüne ama Bülent Seyran'ın yakışacağını hiç sanmıyorum. Firuze'yi canladıracak kişiyi ya tanımıyorum ya da hatırlamıyorum.

Yıllarca diziye emek veren, izlettiren isimlere haber vermemek nasıl bir saygısızlıktır. Böyle bir kadroyla güzel de olmaz, tutmaz. Meraktan bekli bakarım ama sanmıyorum.

Gelenler hakkında yorum yapacak olursam Hande Katipoğlu yakışır rolüne ama Bülent Seyran'ın yakışacağını hiç sanmıyorum. Firuze'yi canladıracak kişiyi ya tanımıyorum ya da hatırlamıyorum.
Ali gündoğdunun işi ben tam sihirli bir dizi yazmak istiyordum genç karakterlerle
İsmi farklı olacaktı
Zaten bende yazsam başa alırdım forumdada öyle
Bir daha evlenceklerine dizide karakterlerin isimlerini değiştirdim

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl