'Sihirli Annem' Kadrosuna 3 Yeni İsim! Eski Oyunculardan Ortak Açıklama!

Biraz daha abart istersen. :A Platformun tek dizisi bu değil tutmasa ne olur ki. Sanki adamın tüm mal varlığı elinden gidecek. :A
Hemen sana yazıyorum senaryoyu. Bu dizi kötü çıkacak millette platforma ön yargılı olacak. :D

İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Gizem Güven, Zeynep Özkaya, Jess Molho, Jennifer Boyner ve Michele Cedolin ortak açıklama yapmış:

1604690575853.png

A Eylem Yıldızı çok severim uzun zamandır ekranlarda yoktu çok sevindim valla :Z Hande katipoğlu zaten komedi de muhteşemdir Bülent seyranda öyle valla kadro çok güzel oluyor :D
ben de yine de bir şans vereceğim. çocukluğumun dizilerinden çünkü.
Çok yanlış yolda ilerliyorlar. Eski karakterler yaşlansa da buna dizi içinde bir senaryo çözümü bulabilirlerdi. Periler güçlerini kaybedip fani olmuş ve yaşlanmış vs gibi. Tamamen yeni nesil odaklı sıfırdan Sihirli Annem çekecekler. Dolayısıyla eski seyirciler pek ilgi göstermez. Dediğim tarz olsaydı iki kesimi de kendilerine çekebilirlerdi.
hande katıupoğlu yakışır suzana
Oyuncu kadrosu baştan değişiyorsa at çöpe
Hiç yoktan iyidir
Bu dizi varya öyle böyle patlamayacak. Bu dizi yüzünden Acun platform hevesini tekrardan düşünecek.
bence kadro seçimleri güzel.
Acun nasıl düştü böyle bir şeye anlamıyorum. Efsane dizilerin yeni oyuncu, eski karakterlerle tuttuğu ne zaman nerede görülmüş?
Biraz daha abart istersen. :A Platformun tek dizisi bu değil tutmasa ne olur ki. Sanki adamın tüm mal varlığı elinden gidecek. :A
ben bile başa döndürdüm forumda yazarken çünkü bende için içinden çıkamadım başa dönmek iyi fikir çıkamayacağın senaryo başa dön daha iyi 2013 e gidin bir
diziden beklentim iyice arttı, göz atılır
Iyi hos isimlerde yeni sihirli annemde ama eski isimlerden hic mi olmaz garip...

İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Gizem Güven, Zeynep Özkaya, Jess Molho, Jennifer Boyner ve Michele Cedolin ortak açıklama yapmış:

Ekli dosyayı görüntüle 94805
Şu durum bile Acun'dan soğumak için başlı başına bir sebep. Başka bir kadro ile aynı dizi elbette çekilebilir -hoş başarılı örneği yok denecek kadar az- fakat bunun yolu bu olmamalı. Fazlasıyla etik dışı cidden, üstelik bildiğim kadarıyla orijinal oyuncu kadrosu, dizi geri dönsün diye uzun süredir çaba sarf ediyordu.

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de 2 sezon 10'ar bölüm olarak yayınlanacak dizide Defne Joy Foster'ın canlandırdığı Eda karakteri için arayışlar devam ediyor.
Ayrıca bu da çok saygısızca bir davranış. Bari vefat etmiş ve dizide oynadığı karakter ile özdeşleşmiş bir oyuncunun yerine başkasını düşünmeselerdi.

Şu durum bile Acun'dan soğumak için başlı başına bir sebep. Başka bir kadro ile aynı dizi elbette çekilebilir -hoş başarılı örneği yok denecek kadar az- fakat bunun yolu bu olmamalı. Fazlasıyla etik dışı cidden, üstelik bildiğim kadarıyla orijinal oyuncu kadrosu, dizi geri dönsün diye uzun süredir çaba sarf ediyordu.

Ayrıca bu da çok saygısızca bir davranış. Bari vefat etmiş ve dizide oynadığı karakter ile özdeşleşmiş bir oyuncunun yerine başkasını düşünmeselerdi.
aynı dizi başkakadro cennet mahallseı ve roman havası tutmadı.turk malı ....en son babalar duyar babam sağolsun,,,,,sonra ayrılsakda beraberiz..çiçek taksı akasya durağı örnekler

Evet, 2020 başında baya bir istekliydi tüm ekip. İlk önce film çekileceğini, ondan sonra da yayıncı kanallar ile dizi olması için görüşüldüğünü söylemişlerdi dizinin oyuncuları. (Zeynep Özkaya, Gizem Güven) Yeniden yeni bir kadro ile eski adı ile başlıyor, keşke 'Sihirli Annem' adı ile değil yeni bir ad, yeni karakterler ile başlasaydı. Bu kadar tepki olmazdı en azından.

Oyuncularının haberinin olmaması, yalan yanlış bilgi vermek saçmalık ama dediğin gibi Defne Joy Foster ile özdeşleşen bir karakteri başkasının oynamasını düşünmeleri akla mantığa sığmayacak bir şey.

Üstelik 2011'de tekrar başladığında her bölüm sonunda resmini gösteriyorlardı. :(

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: Sherlock and Doğan