o zaman ki televizyondaki +13 o zaman @Doğann alakaysa artık
Bu film, dizi olarak Kanal D'de yeniden başlamalı ama hikayesi ilk sezonki gibi olmalı.Gittim ben bir yerden çalışıyorsan uyuma ihtimalin var sadece masal gibi başladı @Doğan
O zaman +13 olur @cokiyitvciBu film, dizi olarak Kanal D'de yeniden başlamalı ama hikayesi ilk sezonki gibi olmalı.![]()
Olsun da geri dönse keşke cidden TV'ye.O zaman +13 olur @cokiyitvci
Sihirli Annem Eda son sahnesi yenilenmiş gördün mü Instagram'da? O versiyon da çok güzel olmuş.00:30 ta nasıl izlensin @cokiyitvci
Evet gördüm @cokiyitvciSihirli Annem Eda son sahnesi yenilenmiş gördün mü Instagram'da? O versiyon da çok güzel olmuş.
Çok iyi nazar değmesin. 2. Film öbür yaz gelir net ❤️ilk üç gününde 190 bin 504 seyirci tarafından izlendi.
ucu açık bitmişti @cokiyitvciÇok iyi nazar değmesin. 2. Film öbür yaz gelir net ❤️
hıkayeyı dagıttılar baglantı yokBu film, dizi olarak Kanal D'de yeniden başlamalı ama hikayesi ilk sezonki gibi olmalı.![]()
Evet de zaten planlıymış her şey sıkıntı yok. Film çok iyiydi git izle hemen kardeşim.hıkayeyı dagıttılar baglantı yok
ilk gun izledim. sen gıttınmı?Evet de zaten planlıymış her şey sıkıntı yok. Film çok iyiydi git izle hemen kardeşim.![]()
2. Gün gittim ben de , çok iyiydi.ilk gun izledim. sen gıttınmı?