Sihirli Annem Hepimiz Biriz Filminden Yepyeni Afiş!

Doğan

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,506
Puanı
710
Sihirli Annem Hepimiz Biriz, Poll Productions imzası ile 30 Mayıs'ta sinemalarda olacak.

Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan'ın oturduğu, başrollerini; İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli ve Zeynep Özkaya'nin paylaştığı macera dolu film bizi bekliyor.

Çekimleri biten yapım periler ve faniler arasındaki macerayı ele alıyor.

9001f5089e5dccbcb2dce1847db1f98a_0.webp

Moderatörün son düzenlenenleri:
Küçük Eda ,Suzan . Avni,Peri ninede yok. 2012 nin hikayesınden devam edilmedi.Çilek gercek ailesini aldı.Kerem yada Barış olmalıydı.Yarım yamalak hikaye oldu. mantık hatalarıda var

Her yerde PR çalışmasını görüyorum filmin. Umarım altından kalkarlar.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Ama o da çok yakışıyordu. :( Mekanı cennet olsun.
Dizi bittiğinde öldü Peri nineyi oynayan kişi birde Suzan'ın programı var Betüşün kızının dizisi sinema filmi çekilirken bitti @cokiyitvci @Doğan Firuze nasıl dönecek acaba yarı peri olarak mı yoksa insan olarak dönerse ölme tehlikesi var çekuptan kötü sonuç çıkmıştı 2011 deki bölümünde @cokiyitvci

Dizi bittiğinde öldü Peri nineyi oynayan kişi birde Suzan'ın programı var Betüşün kızının dizisi sinema filmi çekilirken bitti @cokiyitvci @Doğan Firuze nasıl dönecek acaba yarı peri olarak mı yoksa insan olarak dönerse ölme tehlikesi var çekuptan kötü sonuç çıkmıştı 2011 deki bölümünde @cokiyitvci
Firuze'miz çok kilo almış. :D

Evet filmdeki bütün oyuncuları afişe koymak iyi fikir değil.
Bazıları da ilk afişi aşırı eleştirmişti, "Bir tek bu 3-4 isim mi oynuyor da sadece onları afişe koymuşsunuz" demişlerdi :D

Bu 2. afiş o eleştiriler göz önüne alınarak böyle hazırlanmış bence. Fena değil, güzel olmuş :)

Son düzenleme:
  • Okudum
Reactions: RüzgarGülü
Bazıları da ilk afişi aşırı eleştirmişti, "Bir tek bu 3-4 isim mi oynuyor da sadece onları afişe koymuşsunuz" demişlerdi :D

Bu 2. afiş o eleştiriler göze alınarak böyle hazırlanmış bence. Fena değil, güzel olmuş :)
Olur. Renkler ve zevkler diyelim :)

Sadece demek istediğim çok alışılmış olduğu için eleştirdim ben. Herkes eski dizide olan oyuncular var mı yok mu görmek ister çünkü :D

• Aynen
Reactions: Royal_Highness

Forum İstatistikleri

Konular
174,654
Üyeler
8,521
Son Üye
Exclusive