güldürdün.şimdi yavaş yavaş bişeyler anladım işte konudan yalnız @beyazsoy unda dediği gibi farklı farklı konular anlatılmış demin pompy nin yazısından farklımı aynımı konu anlatıldığınıda çözememiştim
ilk başta reyhan öldürülüyor ahmet le enver bu olay üzerine çok sinirleniyorlar falan
sonra ceren komser araştırmaya başlıyor cinayeti.... ama rüşvet yiyen polisler ve bu polislerin başındaki emniyet müdürü tarafından engellenince emekliye ayrılıyor ,
sonra biri fabrikayı bozmaya çalışıyor maksat fabrikayı bozup silahları satsın, niye çünkü intikam yemini etmiş) (bu mantığa hayranım)
sonra kanal sorumlusu tuna, kanal D den kurtlar vadisini kaldırıyor) bu niye araya girdi bunu hiç çözemedimolayla ilişkisini hala araştırıyorum
periliçe dünyadaki haksızlıkları görünce müdahaleye kalkışır ?? periliçede onca savaşı zulümü görmezde gider fabrikayı bozan çocuğa sinirlenir) ama periliçeninde başı beladaymış senden anladığımız kadarıyla onuda oğlu devirmek istiyor erkek başa geçinçe ismi ne olur acaba poliçe falanmı ?) @pomy e soralım pompy periliçeyi düşürünce oğlu başa geçince ismi ne olacak periliçe yerine ne diyecekler ona perilmi ?
anlayınca bayağı zevkliymiş konu@Çiğdem- koş koş çeviri yapılmış ilk baskısı çıktı pomy nin romanının)
yazıyor da biz anlamıyoruz bak işte harun çözmüş işihahah eline sağlık @Harunnn60 çok heyecanlı bir senaryoymuş aslında ayoll @pompy neden böyle yazmıyorki bölümleri @destere
Sağol.Eline sağlık Harun.Biz hiç böyle anlamıyorduk.
bir tane cümle siyasete giriyordu benim yazdığımda şuydu uzay gemisi işid tarafından vuruluyor ingilizlerin ama burda İşid sempatisinden dolayı tuna vadiyi yayından kaldırıyoryazıyor da biz anlamıyoruz bak işte harun çözmüş işi
orayı ya @Harunnn60 çevirmeyi unuttu ya da siyasete girdiği için rtük e takıldı o kısım ? bak orası önemliymişbir tane cümle siyasete giriyordu benim yazdığımda şuydu uzay gemisi işid tarafından vuruluyor ingilizlerin ama burda İşid sempatisinden dolayı tuna vadiyi yayından kaldırıyor
rusyanın gemisini vurdukla ona minik bir örtülü gönderme yaptımSiyasi konular yasak o yüzden çok yer vermek istemedim.@destere
olurmu sen kitabın yazarından izin aldınmı sansür içinSiyasi konular yasak o yüzden çok yer vermek istemedim.@destere
Daha önceden uyarı almıştın o yüzden ben işimi sağlama alayım dedim. Seni şikayet edenler oluyor malum.rusyanın gemisini vurdukla ona minik bir örtülü gönderme yaptım
tam oturtmuşsun göndermeyi helal olsunrusyanın gemisini vurdukla ona minik bir örtülü gönderme yaptım
Kısaca İşid diye bahsettim destere.olurmu sen kitabın yazarından izin aldınmı sansür için
rusya sansüre katıldıahaha süper@Harunnn60 emin misin doğru çeviri olduğuna@Çiğdem- @destere bakın reyiz neleer anlatıyormuş bize
hanı dedin işidmeyen olursa haberi olsunKısaca İşid diye bahsettim destere.
Valla anladığımı çevirdim.ahaha süper@Harunnn60 emin misin doğru çeviri olduğuna@Çiğdem- @destere bakın reyiz neleer anlatıyormuş bize
sempatikliği değil sempatizanlığı olicekValla anladığımı çevirdim.Sağol.
ahaha süper@Harunnn60 emin misin doğru çeviri olduğuna@Çiğdem- @destere bakın reyiz neleer anlatıyormuş bize
iyi anlamış normalde pembe dizi yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?