Sihirli Annem Halkın Yolunda 1.Bölüm(Türkçe Çeviri)

Eline sağlık Harun.:F Biz hiç böyle anlamıyorduk.:F

şimdi yavaş yavaş bişeyler anladım işte konudan yalnız @beyazsoy unda dediği gibi farklı farklı konular anlatılmış demin pompy nin yazısından farklımı aynımı konu anlatıldığınıda çözememiştim :)

ilk başta reyhan öldürülüyor ahmet le enver bu olay üzerine çok sinirleniyorlar falan
sonra ceren komser araştırmaya başlıyor cinayeti.... ama rüşvet yiyen polisler ve bu polislerin başındaki emniyet müdürü tarafından engellenince emekliye ayrılıyor ,

sonra biri fabrikayı bozmaya çalışıyor maksat fabrikayı bozup silahları satsın, niye çünkü intikam yemini etmiş :)) (bu mantığa hayranım:) )

sonra kanal sorumlusu tuna, kanal D den kurtlar vadisini kaldırıyor :)) bu niye araya girdi bunu hiç çözemedim :) olayla ilişkisini hala araştırıyorum :)

periliçe dünyadaki haksızlıkları görünce müdahaleye kalkışır ?? periliçede onca savaşı zulümü görmezde gider fabrikayı bozan çocuğa sinirlenir :)) ama periliçeninde başı beladaymış senden anladığımız kadarıyla onuda oğlu devirmek istiyor erkek başa geçinçe ismi ne olur acaba poliçe falanmı ? :)) @pomy e soralım pompy periliçeyi düşürünce oğlu başa geçince ismi ne olacak periliçe yerine ne diyecekler ona perilmi ?

anlayınca bayağı zevkliymiş konu :) @Çiğdem- koş koş çeviri yapılmış ilk baskısı çıktı pomy nin romanının :))
güldürdün.:F

@beyazsoy 'un da dediği gibi her sahne kendi içinde farklıdır. Yani bölümü bir bütün olarak değilde sahne sahne olarak değerlendir. :)

bir tane cümle siyasete giriyordu benim yazdığımda şuydu uzay gemisi işid tarafından vuruluyor ingilizlerin ama burda İşid sempatisinden dolayı tuna vadiyi yayından kaldırıyor
orayı ya @Harunnn60 çevirmeyi unuttu ya da siyasete girdiği için rtük e takıldı o kısım ? bak orası önemliymiş :)