Sihirli Annem 'Exxen'de Kaç Bölüm Sürecek?

Nee? Ne demek Acun'un dijital platformu? Ciddi misin?
Evet. Dijital platform kuruyor. Yeni yılda da yayına girecek.

Bir sürü dizisi var şuan. Özgü Namal, Haluk Bilginer, Songül Öden'li diziler var. Hatta bir dizisi için UTC oyuncuları ile görüşüyor dediler.

Reactions: Gizmen and kerem
Acun haftalık yapar

her neyse veririm ki sihirli annem seyretmek için @kerem
Diijital platformlarda sezonluk bölümler aynı anda veriliyor, TV'den biraz farklı yani. Ama en azından hafta hafta yeni bölüm beklemeden hepsini istediğin zaman izleyecebileceksin.

Bende bunu daha bu akşam öğrendim. tv100'ün internet sitesinde şöyle bir bilgi yazıyor.

Reactions: Ahmed and kerem
İlk 14 bölümü su gibi akıp gidiyor, ondan sonrası idare eder ama 2. sezon çöp onu hiç izlemene gerek yok.
İkinci sezon ile ilgili yorumları görünce bir an soğudum, ama Instagram'da bazı sahneleri karşıma çıkıyordu sürekli. Merak ettim.
Ama başlayamadım. O zaman en yakın zamanda başlayayım.

Reactions: kerem
İkinci sezon ile ilgili yorumları görünce bir an soğudum, ama Instagram'da bazı sahneleri karşıma çıkıyordu sürekli. Merak ettim.
Ama başlayamadım. O zaman en yakın zamanda başlayayım.
İlk 14 bölümüğ çok kaliteli dediğim gibi, onun haricinde 32. bölüme kadar izle ama 2. sezona hiç başlama. Merak ettiğin bir şey varsa ben yanıtlarım hepsini.

Reactions: Emre Ozansoy
Para verip Acun'a prim vermeyeceksin dimi Özgür'cüm.
Bahsi geçen içerikler gerçekten olursa ve Netflix gibi ilk 1 ay ücretsiz falan olursa izlerim.
Ama pahalı bir platform olacak bence bilemiyorum o yüzden.

Reactions: kerem