Sihirli Annem 'Exxen'de Kaç Bölüm Sürecek?

Nee? Ne demek Acun'un dijital platformu? Ciddi misin?
Evet. Dijital platform kuruyor. Yeni yılda da yayına girecek.

Bir sürü dizisi var şuan. Özgü Namal, Haluk Bilginer, Songül Öden'li diziler var. Hatta bir dizisi için UTC oyuncuları ile görüşüyor dediler. :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Gizmen and kerem
  • Beğendim
Reactions: kerem
Bende bunu daha bu akşam öğrendim. tv100'ün internet sitesinde şöyle bir bilgi yazıyor.
Zehirli Çiçekler

Exxen'in bir diğer dizisi olan Zehirli Çiçekler için kadro çalışmalarının devam ettiği ifade ediliyor. 3 zengin ev kadınının hikayesinin anlatılacağı Zehirli Çiçekler kadrosu için Ufak Tefek Cinayetler dizisinden bir kaç isimle aynı anda görüşüldüğü sızan bilgiler arasında.

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: Ahmed and kerem
İlk 14 bölümü su gibi akıp gidiyor, ondan sonrası idare eder ama 2. sezon çöp onu hiç izlemene gerek yok. :A
İkinci sezon ile ilgili yorumları görünce bir an soğudum, ama Instagram'da bazı sahneleri karşıma çıkıyordu sürekli. Merak ettim. :A Ama başlayamadım. O zaman en yakın zamanda başlayayım. :Z

• Beğendim
Reactions: kerem
İkinci sezon ile ilgili yorumları görünce bir an soğudum, ama Instagram'da bazı sahneleri karşıma çıkıyordu sürekli. Merak ettim. :A Ama başlayamadım. O zaman en yakın zamanda başlayayım. :Z
İlk 14 bölümüğ çok kaliteli dediğim gibi, onun haricinde 32. bölüme kadar izle ama 2. sezona hiç başlama. Merak ettiğin bir şey varsa ben yanıtlarım hepsini. :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy