Maalesef Ali Ozan, TV'de bile yayınlanmayacak. İzlemek için Acun'a harçlık vermek zorundasın.yine hafta içi her gün yaparlar starda
Maalesef Ali Ozan, TV'de bile yayınlanmayacak. İzlemek için Acun'a harçlık vermek zorundasın.yine hafta içi her gün yaparlar starda
Evet. Dijital platform kuruyor. Yeni yılda da yayına girecek.Nee? Ne demek Acun'un dijital platformu? Ciddi misin?
Acun haftalık yapar digitaldeNee? Ne demek Acun'un dijital platformu? Ciddi misin?
her neyse veririm ki sihirli annem seyretmek için @keremMaalesef Ali Ozan, TV'de bile yayınlanmayacak. İzlemek için Acun'a harçlık vermek zorundasın.
Diijital platformlarda sezonluk bölümler aynı anda veriliyor, TV'den biraz farklı yani. Ama en azından hafta hafta yeni bölüm beklemeden hepsini istediğin zaman izleyecebileceksin.
ben haftalık haaftalı bakarım @keremDiijital platformlarda sezonluk bölümler aynı anda veriliyor, TV'den biraz farklı yani. Ama en azından hafta hafta yeni bölüm beklemeden hepsini istediğin zaman izleyecebileceksin.
Bende bunu daha bu akşam öğrendim. tv100'ün internet sitesinde şöyle bir bilgi yazıyor.
Zehirli Çiçekler
Exxen'in bir diğer dizisi olan Zehirli Çiçekler için kadro çalışmalarının devam ettiği ifade ediliyor. 3 zengin ev kadınının hikayesinin anlatılacağı Zehirli Çiçekler kadrosu için Ufak Tefek Cinayetler dizisinden bir kaç isimle aynı anda görüşüldüğü sızan bilgiler arasında.
Bende bunu daha bu akşam öğrendim. tv100'ün internet sitesinde şöyle bir bilgi yazıyor.
Neyse boşverin, hiç bilsemeymişim daha iyi olurmuş.Gözünü açsaydın be her şeyden biz mi haberdar edecez.
UTC izliyor muydun?Neyse boşverin, hiç bilsemeymişim daha iyi olurmuş.
Evet ilk sezonun bütün bölümlerini izledim hatta.UTC izliyor muydun?
Pandemi başladığında izlemeye niyetlendim ama izleyemedim. Tavsiye eder misin peki?Evet ilk sezonun bütün bölümlerini izledim hatta.
İlk 14 bölümü su gibi akıp gidiyor, ondan sonrası idare eder ama 2. sezon çöp onu hiç izlemene gerek yok.Pandemi başladığında izlemeye niyetlendim ama izleyemedim. Tavsiye eder misin peki?
İkinci sezon ile ilgili yorumları görünce bir an soğudum, ama Instagram'da bazı sahneleri karşıma çıkıyordu sürekli. Merak ettim. Ama başlayamadım. O zaman en yakın zamanda başlayayım.İlk 14 bölümü su gibi akıp gidiyor, ondan sonrası idare eder ama 2. sezon çöp onu hiç izlemene gerek yok.
İlk 14 bölümüğ çok kaliteli dediğim gibi, onun haricinde 32. bölüme kadar izle ama 2. sezona hiç başlama. Merak ettiğin bir şey varsa ben yanıtlarım hepsini.İkinci sezon ile ilgili yorumları görünce bir an soğudum, ama Instagram'da bazı sahneleri karşıma çıkıyordu sürekli. Merak ettim. Ama başlayamadım. O zaman en yakın zamanda başlayayım.
Başladıktan sonra yorum konusunda merak ettiğim olursa sorarım...İlk 14 bölümüğ çok kaliteli dediğim gibi, onun haricinde 32. bölüme kadar izle ama 2. sezona hiç başlama. Merak ettiğin bir şey varsa ben yanıtlarım hepsini.
Para verip Acun'a prim vermeyeceksin dimi Özgür'cüm.Bayağı uzak kaldın ondandır.
Bahsi geçen içerikler gerçekten olursa ve Netflix gibi ilk 1 ay ücretsiz falan olursa izlerim. Ama pahalı bir platform olacak bence bilemiyorum o yüzden.Para verip Acun'a prim vermeyeceksin dimi Özgür'cüm.
Nalet olsun, sende mi? Gidip Survivor da izlersin yakında.Bahsi geçen içerikler gerçekten olursa ve Netflix gibi ilk 1 ay ücretsiz falan olursa izlerim. Ama pahalı bir platform olacak bence bilemiyorum o yüzden.