Çok düşüncelisin canımBelki gerçek sanıyorsundur daha fazla kendini kandırma diye iyilik yapayım dedim.![]()
Çok düşüncelisin canımBelki gerçek sanıyorsundur daha fazla kendini kandırma diye iyilik yapayım dedim.![]()
Bu buluşmadan hüzünlü bir edit yapmışlar
Ben forumda devamını yazarken denklem probleminin içinden ÇıkamadımBu buluşmadan hüzünlü bir edit yapmışlar
2024 - Londra 》》》2003 - İstanbul
Forumda ismini değiştirip yazmak zorundayım artık @S.G.A.T.
Bizi duygulandırdın 😔Bu buluşmadan hüzünlü bir edit yapmışlar
2024 - Londra 》》》2003 - İstanbul
Şu görüntülerin üzerinden nasıl 21 yıl geçmiş, gerçekten inanamıyorum 🥹Bizi duygulandırdın 😔
Eda Peri de aklıma geldi şimdi![]()
artık +7 yazıyor Şiddet korku olumsuz örnek davranış işareti var @Royal Highness
Şiddet yok, korku yok. Geriye kalan "olumsuz örnek olacak davranışlardan" dolayı +7 vermiş olabilirler de neymiş o davranışlar? Biz de izledik zamanında ama hiç olumsuz örnek almadık...artık +7 yazıyor Şiddet korku olumsuz örnek davranış işareti var @Royal Highness
ben pandemi zamanında tekrar verdiklerinde gördüm @Royal HighnessŞiddet yok, korku yok. Geriye kalan "olumsuz örnek olacak davranışlardan" dolayı +7 vermiş olabilirler de neymiş o davranışlar? Biz de izledik zamanında ama hiç olumsuz örnek almadık...