Sibel Can Ve Türkü Turan Başrolde !

Mesai saatlerin ne zaman Haluk? Sen açarsan sevinirim, FOX'un dizileri hakkinda sen bana bilgi verirsin. Sevinirim Haluk.

Mesai saatlerim 18.15 - 19.15 arası.. oluyor..genellikle.. umarım görüşürüz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sizinde aramadığınız yapım şirketi kalmamış. Adınız sapığa çıkacak :d Ne kadar meraklısınız :d

- - - Ekleme - - -

Sizinde aramadığınız yapım şirketi kalmamış. Adınız sapığa çıkacak :d Ne kadar meraklısınız :d

öyleyiz tabii :D :D

- - - Ekleme - - -

Peki ne demek gerekiyor? Haluk'la mi konusmak istiyorum diyecegim yoksa sen otomatik olarak mi açacaksin telefonu?

Ben otomatik olarak açarım muhtemelen zaten :) Ama sen bana ne zaman arayacağını kesin olarak söyleseydin daha iyi olurdu. çünkü o gün orada olmazsam ne olacak? - başkası açar o zaman :D..

panayı ararsan Vadinin kanalınıda sor aga ? :)

Tamam yarin onu sorarim sizler için kvp1905. Ben de merak ediyorum.

- - - Ekleme - - -

öyleyiz tabii :D :D

- - - Ekleme - - -

Ben otomatik olarak açarım muhtemelen zaten :) Ama sen bana ne zaman arayacağını kesin olarak söyleseydin daha iyi olurdu. çünkü o gün orada olmazsam ne olacak? - başkası açar o zaman :D..

Tamam ben arayacagim zaman sana haber veririm. OK ?

Üvey baba tipi psikopat bir karakter olacaksa Şemsi İnkaya'dan sonra en iyi oynayacak kişi Musa Uzunlar'dır ama bu dizi bana antipatik geldi,dizikolikin Show Tv'deki diğer güneydoğu dizisi doğruysa bir kanala iki Gold Film bence fazla. Geçen sene eylülde de aynı hataya düştüler. Pek başarılı işler çıkmıyor firmadan son zamanlarda...

Üvey baba tipi psikopat bir karakter olacaksa Şemsi İnkaya'dan sonra en iyi oynayacak kişi Musa Uzunlar'dır ama bu dizi bana antipatik geldi,dizikolikin Show Tv'deki diğer güneydoğu dizisi doğruysa bir kanala iki Gold Film bence fazla. Geçen sene eylülde de aynı hataya düştüler. Pek başarılı işler çıkmıyor firmadan son zamanlarda...
Haberde de sanirim bu yuzden Kanal D yaziyor. Diziyi daha farkli kadroyla uyarlayip kanal Dye cekecekler muhtemelen. Yalniz bu bir guney dogu dizisi degil. Bir İstanbul dizisi. Daha oncede dedim. Bu tur agir dram dizilerini sevmiyorum.