Show TV'nin Yeni Ana Haber Ankerman'i Belli Oldu!

Show'a yakışmış bence. Sesi ve görüntüsü de iyi. :)

Ali Kırca'nın boşta kalacağını sanmıyorum. :)

Show'a yakışmış bence. Sesi ve görüntüsü de iyi. :)

Ali Kırca'nın boşta kalacağını sanmıyorum. :)
Ali Kırca tahminen Kanal D'ye gidecektir. Ama şimdi şu soru akla geliyor, haber ekibi dağılacak mı yoksa hepsi mi gidecek Kanal D'ye? yoksa Show TV'de kalmayı tercih edecekler mi? Mesela Star satılınca Uğur Dündar'ın ekibi Star'da kalmaya devam etti... :)

Umarım hem Ali Kırca hemde Show TV için iyi ne ise o olur. Erhan Çelik taraflı bir spiker maalesef. Taraflı bir spikeri izlemeyi kimsenin tercih edeceğini düşünmüyorum. Bir haber tarafsızlığını ortaya koymalı. Her spikerin tuttuğu bir taraf vardır ama bunu aşırı derecede belli etmenin lüzumu yok. Umarım Show TVnin başına da Ali Kırca gibi değerli bir isim gelir : Uğur Dündar.

Ali Kırca tahminen Kanal D'ye gidecektir. Ama şimdi şu soru akla geliyor, haber ekibi dağılacak mı yoksa hepsi mi gidecek Kanal D'ye? yoksa Show TV'de kalmayı tercih edecekler mi? Mesela Star satılınca Uğur Dündar'ın ekibi Star'da kalmaya devam etti... :)

Umarım hem Ali Kırca hemde Show TV için iyi ne ise o olur. Erhan Çelik taraflı bir spiker maalesef. Taraflı bir spikeri izlemeyi kimsenin tercih edeceğini düşünmüyorum. Bir haber tarafsızlığını ortaya koymalı. Her spikerin tuttuğu bir taraf vardır ama bunu aşırı derecede belli etmenin lüzumu yok. Umarım Show TVnin başına da Ali Kırca gibi değerli bir isim gelir : Uğur Dündar.
Turgay Ciner'in Uğur Dündar'ı alabileceğini düşünüyormusun gerçekten Esra.

Turgay Ciner'in Uğur Dündar'ı alabileceğini düşünüyormusun gerçekten Esra.
Habercilikte öne çıkmak istiyorsa almaları gerekir. :)

Uğur Dündar +1'i bırakmaz bence. :)
Uğur Dündar her zaman geniş kitlelere hitap etmek isteyen bir spiker ve Türkiye'nin büyük ve başarılı televizyonlarında haber spikeri olmayı reddedeceğini sanmam her iki tarafta prensipte anlaştığı sürece. :)

Habercilikte öne çıkmak istiyorsa almaları gerekir. :)

Uğur Dündar her zaman geniş kitlelere hitap etmek isteyen bir spiker ve Türkiye'nin büyük ve başarılı televizyonlarında haber spikeri olmayı reddedeceğini sanmam her iki tarafta prensipte anlaştığı sürece. :)
Hükümetin baskısı ile Doğan grubunda bile çalışamadı düzgünce Ciner hele ki Ciner tam hükümete yakın asla alacağını düşünmüyorum. :)

+1'in kuruluş aşamasından itibaren içindeydi büyük emekler verdi bu kadar çabuk terk etmez bence. :)

Hükümetin baskısı ile Doğan grubunda bile çalışamadı düzgünce Ciner hele ki Ciner tam hükümete yakın asla alacağını düşünmüyorum. :)

Ali Kırca bile gittiyse Uğur Dündar hiç gelmez diyorsun, aslında bir bakıma haklısın sanırım...

Show Haber benim için bitmiştir. Ali Kırca Kanal D'ye geçerse bundan böyle orada devam ederim. Yoksa Beyaz TV'ye devam şimdilik. :)

Ali Kırca bile gittiyse Uğur Dündar hiç gelmez diyorsun, aslında bir bakıma haklısın sanırım...

Show Haber benim için bitmiştir. Ali Kırca Kanal D'ye geçerse bundan böyle orada devam ederim. Yoksa Beyaz TV'ye devam şimdilik. :)
Beyaz TV mi? :5: :T

Tarafsızlık ilkesine uymayanların kralı.

O da var tabiiki.

Olay burada taraflılık tarafsızlık meselesi değil sonuç olarak. Fakat sözcü'nün kullanmış olduğu düşmanca dil ve tavır taraflılığını çok ön plana çıkarıyor.Bu Zamanda yok.Tabi kendi fikirleri doğrultusundaki haberlere ağırlık veriyorlar ve kendi fikirleriyle uzlaşmayan haberlere çok yakın planda göz atmasalarda düşmanca bir tavır ve kötü bir üslup kullanmıyorlar.Buda önemli bir faktör.Her gazete,şahıs,televizyon kanalı genellikle (istisnalarar olacaktır) taraflıdır.Bunu inkar etmek iyice kör olmaktan başka birşey değil.:)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Olay burada taraflılık tarafsızlık meselesi değil sonuç olarak. Fakat sözcü'nün kullanmış olduğu düşmanca dil ve tavır taraflılığını çok ön plana çıkarıyor.Bu Zamanda yok.Tabi kendi fikirleri doğrultusundaki haberlere ağırlık veriyorlar ve kendi fikirleriyle uzlaşmayan haberlere çok yakın planda göz atmasalarda düşmanca bir tavır ve kötü bir üslup kullanmıyorlar.Buda önemli bir faktör.Her gazete,şahıs,televizyon kanalı genellikle (istisnalarar olacaktır) taraflıdır. Bunu inkar etmek iyice kör olmaktan başka birşey değil.:)

Aynen. Tarafsız kanal yoktur, tarafsız insan da yoktur. Herkesin, her şeyin içinde az da olsa, çok da olsa taraflılık vardır.
Ama önemli olan taraflılığı gerektiği yerde kullanmak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Esra hangi mesajımda Erhan Çelik'e tarafsız demişim Allah aşkına göster ben +1 Ana Haberi izliyorum Uğur Dündar var çünkü.
+1 bende yok. Biz geçen ay Digitürk'ten ayrıldık. Teledünya'dayız şu an. Teledünya'da da o kanal yok maalesef, olsa bende onu izlerdim. :5:

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy