Show TV'nin Yeni Ana Haber Ankerman'i Belli Oldu!

Show TV haber çalışanından edindiğim bilgiye göre Erhan Çelik kalıcı değilmiş....

Belki de görmek istediğin şeyleri gösterdiği için tarafsız sanıyorsun. :) O da olabilir.

Yok, bugün mesela AKP'nin Ankara'daki mitingini canlı olarak verdi +1 TV. Benim için Uğur Dündar bu ülkenin en güvenilir habercisidir. Çünkü o rant veya para için değil demokrasi ve Türkiye'nin barışı için mücadele veriyor. Bugün bülteni kapatırken az daha ağlıyordu Uğur Dündar. Neden? Çünkü bu akşam bu olayların yaşanacağını tahmin etmişti.

Yok, bugün mesela AKP'nin Ankara'daki mitingini canlı olarak verdi +1 TV. Benim için Uğur Dündar bu ülkenin en güvenilir habercisidir. Çünkü o rant veya para için değil demokrasi ve Türkiye'nin barışı için mücadele veriyor. Bugün bülteni kapatırken az daha ağlıyordu Uğur Dündar. Neden? Çünkü bu akşam bu olayların yaşanacağını tahmin etmişti.

Bilemeyecem izlemediğimden dolayı.Ama fikirlerine saygı duyuyorum. :)

Defne Samyeli daha iyidi umarım tekrar gelir....
Ali Kırca'nın yerini tutacağını sanmıyorum ki Ali Kırca gittiyse ekibiyle beraber gitmiştir ve bu durum çok üzücü her ne kadar Show'un arkasında Haber Türk olsa da. Defne Samyeli'de iyi bir isim ama eğer illa biri gelecekse bu Uğur Dündar olmalıdır...

Ciner'in show'u alması çok çok kötü oldu.

Ciner kadar hükümet yalakası bir grup daha yoktur. Doğuş ve Doğan bile bu kadar yancı değildir düşünün. Ciner iğrenç karaktersiz bir grup. Habertürk'un saçmalığı Show'a da yansıyacaktır.

Ali Kırca'nın dehlenip Kanal 7(!)'den alınan bu vatandaşın konması da durumun vahimliğini ortaya koyuyor. Yazık Show tv yazık...

Tayyip bey'in yeni göz bebeği show, daimi göz bebeği atv. İki kanala da başarılar. Show batıktı şimdi benim gözümde de battı...

- - - Ekleme - - -

Yeni sezonda Huzur Koçanı show'a geçer. :F

Ya da Huzur Koçanı 2 diye dizi yaptırır Show. :F

Ali Kirca'ya yazik olmus. Türkiye'nin önde gelen spiker'lerinden. Umarim Kanal D'ye gecer.

Ali Kırca çok tarafsızdı habere. Eğer o gidecekse yerine gitmesine değen biri gelmeli ki yeri başarıyla dolsun. Benim gönlüm Uğur Dündar'dan yana. Umarım Uğur Dündar gelir Show Haber'e... :)

bence çok iyi bi seçim bu adam çok iyi sunuyo haberleri

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy