Show TV, Ustura Kemal konusunda hatasından dönüyor!

usutura mı öbgz yi geçecek öbgz her ne kadar hemr eyting hem kalitede düşse de geçilmez öyle k9olay kolay usturaya

En baştan beri büyük bir hata olduğunu söylemiştim ama Show yöneticileri bizim gördüğümüzü görememiş.

Sonuç olarak geri dönülmesi doğru karar ama hiç değişmemesi dizi için daha iyi olurdu elbette...

konuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi
) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu
))

Gelecek Haftalarda Konuşacağım Şimdi Gülüyorum

1 hafta içinde düzeltildiği için önemli bir kayıp olmayabilir ama yöneticilik olarak Show ağır darbe aldı...

öbgz'yi geçer bu diziyi kötüleyenleri anlamıyorum az izleyin öyle yorum yapın @2 çok doğru konuşmuş

- - - Ekleme - - -

konuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi
) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu
))
😀d

öbgz'yi geçer bu diziyi kötüleyenleri anlamıyorum az izleyin öyle yorum yapın @2 çok doğru konuşmuş

- - - Ekleme - - -

😀d

Ben izledim, dizi fena değil, kahramanlık temasıyla daha gider epey salı ama zirve zor...

Salıya dönse bile yine çakılacak. Zaten tanıtım gazıyla devam ediyordu
Diziye haksızlık etme Salı günleri gayet iyi oranlar alıyor ÖBGZK daha beter çakıldı zaten söylemeye gerek yok, şimdi 7 alıyor Ustura Kemal ise 5 aralarında pek bir fark yok...

Ustura iyi gider öbgz son sezon olur artık yavaş yavaş södü dizi