Show TV, Ustura Kemal konusunda hatasından dönüyor!

usutura mı öbgz yi geçecek öbgz her ne kadar hemr eyting hem kalitede düşse de geçilmez öyle k9olay kolay usturaya:d

En baştan beri büyük bir hata olduğunu söylemiştim ama Show yöneticileri bizim gördüğümüzü görememiş. :):)

Sonuç olarak geri dönülmesi doğru karar ama hiç değişmemesi dizi için daha iyi olurdu elbette...

En baştan beri büyük bir hata olduğunu söylemiştim ama Show yöneticileri bizim gördüğümüzü görememiş. :):)

Sonuç olarak geri dönülmesi doğru karar ama hiç değişmemesi dizi için daha iyi olurdu elbette...

1 hafta içinde düzeltildiği için önemli bir kayıp olmayabilir ama yöneticilik olarak Show ağır darbe aldı...

öbgz'yi geçer bu diziyi kötüleyenleri anlamıyorum az izleyin öyle yorum yapın @2 çok doğru konuşmuş

- - - Ekleme - - -

konuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi :)) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu :)))
😀d:d

Salıya dönse bile yine çakılacak. Zaten tanıtım gazıyla devam ediyordu
Diziye haksızlık etme Salı günleri gayet iyi oranlar alıyor ÖBGZK daha beter çakıldı zaten söylemeye gerek yok, şimdi 7 alıyor Ustura Kemal ise 5 aralarında pek bir fark yok...