konuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi ) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu ))
Allah da seni güldürsen desterekonuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi ) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu ))
konuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi ) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu ))
En baştan beri büyük bir hata olduğunu söylemiştim ama Show yöneticileri bizim gördüğümüzü görememiş.
Sonuç olarak geri dönülmesi doğru karar ama hiç değişmemesi dizi için daha iyi olurdu elbette...
1 hafta içinde düzeltildiği için önemli bir kayıp olmayabilir ama yöneticilik olarak Show ağır darbe aldı...
Yapılıyor böyle hatalar zaman zaman bazen uzaktan bakmak daha iyi oluyor sanırım olaylara.
😀dkonuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi ) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu ))
öbgz'yi geçer bu diziyi kötüleyenleri anlamıyorum az izleyin öyle yorum yapın @2 çok doğru konuşmuş
- - - Ekleme - - -
😀d
Ben izledim, dizi fena değil, kahramanlık temasıyla daha gider epey salı ama zirve zor...
Diziye haksızlık etme Salı günleri gayet iyi oranlar alıyor ÖBGZK daha beter çakıldı zaten söylemeye gerek yok, şimdi 7 alıyor Ustura Kemal ise 5 aralarında pek bir fark yok...Salıya dönse bile yine çakılacak. Zaten tanıtım gazıyla devam ediyordu