"Show TV" Logo Değiştiriyor !

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. Logo değişikliği büyük köklü yenilikler olduğunda yapılır ama Show'un öyle bir durumu yok şu an. :)

şimdiki logosu çok tatlı renkli bir logo ama yukarıdaki düzenlenmiş hali hoşuma gitmedi değil hany.

Bu resimdeki logo aşa yukarı 1 senedir değişicek denilip duruyordu.Bu logo sitesinde de var.Bu resmi forumlarda görmüştüm.Yakişiyor ekrana.Ama değişmez bence.Satilirsa ancak değişir.Bkz:star

Çok maliyet gerektiren bir iş. Resmi bir açıklama gelmedi ancak ortada uzun zamandır söylenen bir söylenti aslında. Haluk Şirin röportajlarında da söylüyordu.

Yakın zamanda gerçekleşmez zaten. Daha zamanı var... Gerçekleşmesini istemiyorum da zaten. Şu anki logo daha iyi. :)

show'un şimdiki logosu çok tatlı ama galiba logosu değişicek jeneriklerde vb. grafikleri eskisinin moderleşmiş haline döndürdüler bakalım nolcak..

Şimdiki logo kötü. Zaten Cnbce'den kopyala yapıştır yapmışlardı.

Değişmeli...

twitterda da yazıyordu galiba kesin olarak değişicek
Hmm.. Bence logoyla yetinmemeli, kanalı yöneten yöneticileride değiştirsinler. Kanalın durumundan haberleri yok daha "Biz kanal yönetiyoruz abi." diyorlar birde yüzsüz yüzsüz. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy