Show TV 30 Yaşında!

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Cennet Mahallesi, Hayat Bilgisi... :bhr: Dün bu haber için TV'den izlemiştim bülteni. Eski dizileri HD görmek cidden çok iyi. :bhr: Yazın nostalji kuşağı yapsa da HD olarak izlesek. :Z

Bu arada ilk logosu bana daha iyi geldi. :F
ilk logosuyla büyüdüm.Hayat Bilgisi Kanal D'den kaptı

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Evet hatırlıyorum başta Kanal D’de yayınlandığını. :A Ama kısa kaldı Kanal D’de yanlış değilsem.
Şubat ve Haziran arası ilk 19 bölüm Kanal D'deydi kardeşim.2003 yılı
------

Ne güzel, benim işim oluyor, üşeniyorum derken hiç izleyemedim. Yeniden izlemeyi çok da istiyorum halbuki.
Akasya Durağı daha iyi .İzlemiyom.Eskiden show tv 3 öğün Cennet mahallesi verirdi gündüz.

------

Akasya Durağı daha iyi .İzlemiyom.Eskiden show tv 3 öğün Cennet mahallesi verirdi gündüz.
Akasya Durağı'nı da Cennet Mahallesi kadar seviyorum hatta daha çok olabilir bile. :A

Keşke o zamanlar izleseymişim doya doya. :A

• Harika
Reactions: Doğan
Ben akasya Durağını tercih ediyorum her sabah.Sıkılmadan eskiden beri izlerim tekrarlarını.Cennet Mahallesini sevmem.
Akasya Durağı'nın sadece ilk bölümlerini çok beğenmem ama izlerim. Cennet Mahallesi'de çok iyidir. Hele Ayyaş Yunuz'un olduğu o ilk 44 bölüm tek kelimeyle mükemmel.

• Harika
Reactions: 12.Adam and Doğan
Akasya Durağı'nın sadece ilk bölümlerini çok beğenmem ama izlerim. Cennet Mahallesi'de çok iyidir. Hele Ayyaş Yunuz'un olduğu o ilk 44 bölüm tek kelimeyle mükemmel.
Akasya Durağı Melahat Hanım bölümlerini sevmiyon.Bende son sezon bölümlerini sevmem.Çünkü Dilek yaşlı adamla evlendi bide Şazimen değişti mecburen.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Akasya Durağı Melahat Hanım bölümlerini sevmiyon.Bende son sezon bölümlerini sevmem.Çünkü Dilek yaşlı adamla evlendi bide Şazimen değişti mecburen.
Melahat Hanım bölümlerini sevmiyorum değil. İlk bölümler derken ilk 2-3 bölümü kast ettim. :A

Ha aynen bak son bölümleri de sevmem, en güzel bölümler Fato Aney'in olduğu bölümlerdi. Net. :A

• Güldürdün
------

Ben 14-15 bölüm diye hatırlıyordum, şimdi baktım 19 bölümmüş cidden. :A

• Harika
Melahat Hanım bölümlerini sevmiyorum değil. İlk bölümler derken ilk 2-3 bölümü kast ettim. :A

Ha aynen bak son bölümleri de sevmem, en güzel bölümler Fato Aney'in olduğu bölümlerdi. Net. :A
Fato aney i bende severim.Bya komikti o.Aneyy bu neyyy derdi. :A Aynı kafadanız son bölümlerini bende sevmem.
------

Ben 14-15 bölüm diye hatırlıyordum, şimdi baktım 19 bölümmüş cidden. :A
Aynen kardeşim.19 bölüm.:A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl