Sen ona yakın zamanda başlamadın mı hangi ara geldin 67'ye? 😱Deli Yürek'e baştan başladım, şuan 67. bölümdeyim.Yazın Kurtlar Vadisi (ilk 977) ve Ezel ile Doktorlar'ı izleyeceğim. Ama bu diziler gibisi gelmez daha...
Nice 30 senelere Show.
Sen ona yakın zamanda başlamadın mı hangi ara geldin 67'ye? 😱Deli Yürek'e baştan başladım, şuan 67. bölümdeyim.Yazın Kurtlar Vadisi (ilk 977) ve Ezel ile Doktorlar'ı izleyeceğim. Ama bu diziler gibisi gelmez daha...
Nice 30 senelere Show.
27 Ocak'ta başlamışım. Bazı şeyler olmasa ben şuan bitirmiştim.Sen ona yakın zamanda başlamadın mı hangi ara geldin 67'ye? 😱![]()
1 ayda 67 bölüm çok çok iyi ben 2 haftadır sanırım Desperate Housewives izliyorum 43 dakika bölümleri olmasına rağmen 5-8 dakikası falan özet+jenerik+kapanış ben hala 8'deyim.27 Ocak'ta başlamışım. Bazı şeyler olmasa ben şuan bitirmiştim.Ama evdekiler ile birlikte izliyorum bir de.
Ayrıca bölümler 1 saat, 1 saatin 6 dakikası da özet+jenerik.![]()
Çok azmış ya...1 ayda 67 bölüm çok çok iyi ben 2 haftadır sanırım Desperate Housewives izliyorum 43 dakika bölümleri olmasına rağmen 5-8 dakikası falan özet+jenerik+kapanış ben hala 8'deyim.
Performansına hayranım cidden.![]()
TRT çok güzelTeşekkürler canım.. Emeğim çok büyük...
------
TRT'de de AB'de ilk 3'te.
Neredeyse 1 haftalık ara verdim ve Cuma'ya kadar da aradayım. İzledim mi günde 2 bölüm izlemeye çalışıyorum.Çok azmış ya...Bitirirsin ama.
Bu arada 67 değilmiş, YouTube kitaplığına baktım en son 72 izlemişim.![]()
Dr. Foster'ı Dosi ile izleyecektim aslında ama olmadı.Neredeyse 1 haftalık ara verdim ve Cuma'ya kadar da aradayım. İzledim mi günde 2 bölüm izlemeye çalışıyorum.İlk sezon da bitsin zaten sezon finali yapıp Doctor Foster'ı bitireceğim.
Maşallah, başarılarının devamını dilerim.![]()
Kötü olmuş ya.Dr. Foster'ı Dosi ile izleyecektim aslında ama olmadı.Uyarlamasını izlediğim için orijinalini izleyip izlememe konusunda kararsızım. Zaten pek yabancı dizi de sevmem.
![]()
Show tv her konuda iyi olmasa atv,Kanal D ve Star dizilerini programlarını almazdı.Show tv 3 yada 4 kere el değiştirdi.Asıl sınıfta kalan kanal D, star, atv..Eskiden yarışma programlarıyla 1 numaraydı.Show tv'de gelin kaynana yarışmalarını Kurtlar Vadisi Show'dan tranfer etti hep Kanal D ,Star'da öyle.Show TV hep pr konusunda sınıfta kalan bir kanaldı. Geçmişte çok güzel işler yaptılar ama o yaptıkları işlere hep seyirciler tutundu Show TV tanıtma konusunda hep yetersizdi. Son yıllarda biraz daha sosyal medyada öne çıkan paylaşımları oluyor ama bana kalırsa pr işinde hala nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyor. Bu pr konusunda en iyi yolu Kanal D ve Star izliyor. Özellikle Kanal D bir ara b*k gibi bir dizi bile yapsa sezonun en merak edileni gibi tanıtıyordu. Star'da benzerini yapıyor, çamur gibi dizilerini yıldız gibi parlatıyor... Umarım şu pr olayını iyi çözerler artık.
Konuda bahsi geçen işlere ek olarak İçerde, Çukur ve Ramo ile ekrana farklı bir soluk getirdiler. Alev Alev ve Çarpışma gibi dizilerde ileride iyi anılacak diziler oldu. Güldür Güldür Show gibi yıllara meydan okuyan bir tiyatro şovunu ekrana taşıyorlar ve hepsi de birbirinden yetenekli oyuncular. 30 yıl az bir zaman dilimi değil, 2013 öncesi ve sonrası diye iki ayrı Show TV var. Hatta 2003 öncesi diye de ayrılsa Show TV'nin birbirinden alakasız 3 ayrı yayıncılık anlayışı içinde olduğu dönemler var.
Star ne zaman aldı o programı be? 😱Show tv her konuda iyi olmasa atv,Kanal D ve Star dizilerini programlarını almazdı.Show tv 3 yada 4 kere el değiştirdi.Asıl sınıfta kalan kanal D, star, atv..Eskiden yarışma programlarıyla 1 numaraydı.Show tv'de gelin kaynana yarışmalarını Kurtlar Vadisi Show'dan tranfer etti hep Kanal D ,Star'da öyle.
------
Show tv'de başlayan diziler ve programlar hangi kanal kaptı sırasıyla yazcam.Show tv üret diğerleri kap.
Kim 500 bin ister kanal D ,Star ve atv
Hülya Avşar Show Kanal D
Film gibi,Kurtlar Vadisi Kanal D
Reha Muhtar ana haber itiraf ,Ateş Hattı Star
BBG,Dadı ,Şehnaz Tango, Türk Malı Star
Deli Yürek ,Ezel ,Hayat Bağları ,Hepsi 1 atv
Muhteşem Yüzyıl ,Beni Affet,Acun'un yarışma programları hep star kaptı.Show Haberde kutladı yaşını.
Kurtlar Vadisi Pusu diğer kanallara geçti.
Arım Balım Peteğim Star'a geçti
Arena Teketek 32.gün haber proogramlarıyla zirvedeydi.Diğer kanallar kaptı
Lale Devri FOX
Çarkıfelek.Analı oğulu Kanal D
Biz evleniyoruz Gelinim Olur musun? yarışmaları Kanal D kaptı.Gelin kaynana gündüz ve akşam en çoook izlenen yarışma programıydı.Sabah Yıldızları atv kaptı.Yemekteyiz diğer kanallar kaptı
Serdar Ortaç'la Hep Beraber Kanal D kaptı.Benden bu kadar Show TV her alanda 1 numaraydı ama ekonomık sıkıntılar olmasaydı kaptırmazdı.
------
Evleneceksen Gel Star tv kaptı en cook izlenen programdı
2015 2016 sezonunda evleneceksen gel YouTube’da varStar ne zaman aldı o programı be? 😱
Hiç görmemiştim. Teşekkürler.2015 2016 sezonunda evleneceksen gel YouTube’da var
Rica ederim kardeşim.Show her alanda başarılıHiç görmemiştim. Teşekkürler.
Afet'im nasıl da yakışmış HD olarak.@xBUGRAx @12.Adam @Özgür @Dosi @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Doğan @Angelica
"Dert ortağı, sırdaşı.."🧿
Yakıştı
Afet'im nasıl da yakışmış HD olarak.@xBUGRAx @12.Adam @Özgür @Dosi @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Doğan @Angelica
Vadisiz olsa ben de kızardım abla.Bir an vadimi göremedim az daha kızıyordum atacan![]()
Bence deYakıştı
Vadisiz olsa ben de kızardım abla.
Bence de![]()
Hayat Bilgisi, Cennet Mahallesi, Deli Yürek, Muhteşem Yüzyıl... 😍 Özledim o zamanları.
Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Cennet Mahallesi, Hayat Bilgisi...