Show TV 30 Yaşında!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061

Türkiye'nin fenomen dizi ve programlarına imza atan, ekranların unutulmaz yapımlarına ev sahipliği yapan, ilklerin kanalı Show TV 30 yaşında!

1 Mart 1991 yılında yayına başlayan Türkiye'nin ilk özel kanallarından birisi olan Show TV bu 30 yıl içinde Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Hayat Bilgisi, Cennet Mahallesi, Adını Feriha Koydum, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Doktorlar gibi pek çok reyting rekortmeni diziyle izleyicinin kalbinde taht kurdu. Bu sezon da en çok izlenen 4 kanal arasında yer alan Show TV yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor.

Fav10 ailesi olarak Show TV'nin yeni yaşını kutlar, Türk televizyonlarına yepyeni soluklar getirmesini temenni ediyoruz...

İlklerin kanalı bence
------

FOX TV8 kaç kanal arasında?

Reactions: mrt-06
Tebrikler çok güzel işler yaptılar, acun'u da ilk çıkaran show'du, yemekteyiz'i çıkaran da.
Dizileri zaten söylememe gerek yok, her dönem her sezon mutlaka bir bomba işi oldu, nice yıllara... 👏

Reactions: Doğan
Türk televizyon tarihinin en önemli ve en güzel işlerinin bir kısmını bünyesinde bulundurdu, iu an her ne kadar bana hitap eden işi olmasa da hala çok iyi işler çıkarıyor. Çok tebrikler.

Büyük ihtimalle 'Küçük İbo', Show TV'de ilk izlediğim dizilerden biri olabilir

Hayal meyal hatırlıyorum bazı sahneleri

Reactions: 12.Adam
Büyük ihtimalle 'Küçük İbo', Show TV'de ilk izlediğim dizilerden biri olabilir

Hayal meyal hatırlıyorum bazı sahneleri
Üvey anası vardı.Babasını aldatıyordu.
Adam ren geyiği gibi dolaşıyordu.

Reactions: Dosi
Üvey anası vardı.Babasını aldatıyordu.
Adam ren geyiği gibi dolaşıyordu.
Zaten aklımda en kalan sahnelerden biriydi

İbo şahit olmuştu
O kadını sonra sanki başka dizilerde göremedik. Yalnız o yengesiydi. Amcasının eşi

Aynı dönem Cuma günü de gece 22-22.30 sularında bir dizi başlıyordu.Anımsayabildin mi?
Yok, o saatte bizi uyutuyorlardı kesin
aklımda bi de Ciguli kalmıştı ama o da sanki Star Tv'de yayınlanıyordu

Nice yıllara Show tvv ah vadim geldi aklıma yaa