Ben ve leş adaşımı sıvamak... Güzel hikayeymiş...
Ben ve leş adaşımı sıvamak... Güzel hikayeymiş...
Çok güzel bir diziydi.. Keşke yeni sezonu çekilse.
Ben Mycroft Holmes, Sherlock'un abisiyim. Karizmasını benden almış @Sherlock.
Kendisi Burnley taraftarı. Hatta Burnley takımının teknik direktörüne taktik verecek zekaya sahip. Burnley teknik direktörü bu kıvrak zeka karşısında eli kolu bağlı durur, @Sherlock'tan direktif alır. Sherlock'un pro lisansı olmadığı için teknik direktör olarak görülmez takımda ama esasında Burnley'in teknik direktörü de odur
Bir bakarsın uzun yorum yapar, bir bakarsın az ve öz yorum yapar. Bir bakarsın 90'a çakar yorumuyla, bir bakarsın Hamit Altıntop gibi direğe çarpar top. Genel olarak hiç boşu olmaz, illa golü olur. Rakiplerine mümkün olduğunca centilmence müdahale etmeye başlar. Rakiplerine asla çelme takmaya çalışmaz ama, çünkü hiç gerek duymamıştır.
Yahu kendi konuna kendin Fransız kalmışsınkonuyu açtım diye bir teşekkür mesajın bile yok.
Bu ne be @Araf ile birşey yapmayın, yapanada laf atın😱
Hâlâ teşekkür etmediÇok teşekkür ediyorum Araf beyciğim, işte sıva dediğiniz böyle olur.@Maskeli Fedai
Hem de okkalı bir yazıklar olsunYazıklar olsun Hainlok... @Sherlock
Forumuzun olmazsa olmazlarından, üyelik tarihinin çoğunu yönetimde geçirmiş, emektar, çalışkan ve eğlenceli olan bir arkadaşımızdır.
İyi ki aramızdasın @Sherlock
Benim de özellikle Oscar etkinliği sayesinde daha yakından tanıma fırsatı bulduğum, sevdiğim bir dostumdur
Çoğu konuda ve alanda ortak noktamızın olduğu ve aynı kafada olduğumuz emektar ve saygıdeğer bir üyedir. Nice kutlu “sinerjilere” hep birlikte umarım.
Aradan 3 ay geçmiş olsada rica ederim. Siz de iyi ki varsınız ortağımHem sözlüğe konumu açtığınız için, hem de güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum Dosi hanım.İyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?