Forumuzun olmazsa olmazlarından, üyelik tarihinin çoğunu yönetimde geçirmiş, emektar, çalışkan ve eğlenceli olan bir arkadaşımızdır.
İyi ki aramızdasın @Sherlock
İyi ki aramızdasın @Sherlock
Aylar sonra acele etmişsinKendi konuma bakıyorum...![]()
Aylar sonra acele etmişsin
İyi bakamamışsın
Biri seni sıvamış![]()
O ara meşguldüm. Etikette yapmayınca kayboldu konuKonunun varlığını bile unutmuşum.![]()
O ara meşguldüm. Etikette yapmayınca kayboldu konu![]()
Yahu kendi konuna kendin Fransız kalmışsınAaaaaah aaaah... Dosi hanım meşguldüm diyerek itelemiş bizim konuyu, paramparça olduk yine.![]()
Ben ne alakayım?Yahu kendi konuna kendin Fransız kalmışsınkonuyu açtım diye bir teşekkür mesajın bile yok.
Bu ne be @Araf ile birşey yapmayın, yapanada laf atın😱
Konuma mesajın yok, buna karşın konuna yorum yazmışım övgülü söz yazmışım ama sen Sherlock'un mesajını alıntılayıp beni etiketleyip hesap soruyorsun hiç birşey yazmamışım gibiBen ne alakayım?![]()
Bence sevinmelisin bu duruma. Sana yazmamış olmam, daha iyi ve daha uzun yorum yapabileceğim anlamına da geliyor. Belki eskiden olsa kısa olacaktı, şimdi ise daha uzun ve daha iyi olacak belki. İşe bir de bu taraftan bak.Konuma mesajın yok, buna karşın konuna yorum yazmışım övgülü söz yazmışım ama sen Sherlock'un mesajını alıntılayıp beni etiketleyip hesap soruyorsun hiç birşey yazmamışım gibi![]()
Öyle olsun bakalım 😊Bence sevinmelisin bu duruma. Sana yazmamış olmam, daha iyi ve daha uzun yorum yapabileceğim anlamına da geliyor. Belki eskiden olsa kısa olacaktı, şimdi ise daha uzun ve daha iyi olacak belki. İşe bir de bu taraftan bak.![]()