şer odağı için birbirlerine girmişler koşun birazdan o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçrayacak@DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @vadikızı @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostum.. Neler diyor bu adam böyle 😱 @Sherlock
Nedense hep asılsız iddialarSayın Gs’li dostum, asılsız iddialar...
Nedense hep asılsız iddialarHiç mi gerçeklik payı yok bunların sayın Gs'li dostum
![]()
Sana da bulaşmamı istemiyorsan yok olSayın Gs'li dostum.. Neler diyor bu adam böyle 😱 @Sherlock
Aman aman benden uzak durSana da bulaşmamı istemiyorsan yok ol![]()
Şartlar öyle gerekti sayın Gs'li dostum..Kendini bu parlaktan kurtarmak için beni mi sattın hain dost...
2 sene 3.çeyrektesin diyeyim o zamanÜç sene olmadı daha, 2016’nın sonunda üye olmuştum.
Sherlock bee, özledim.Teşekkür ederim.
![]()
Senin gerçek dostun benim, demiştim sana, yoksa o lafı @MEnes e mi diyordum)neyse sonuçta o da bir Enes. Enes'lerin dostuyum
Dost acı günde belli olur ve Maskeli sattı anında![]()
Şartlar öyle gerekti sayın Gs'li dostum..
@Maskeli Fedai @serhatt kara listede zirvedeki isimlerEnesleri koruma ve kollama derneği başkanı ilan ediyorum sizi Dosi hanım, @Maskeli Fedai üye olamasın ama mümkünse...![]()
@DarkLegenD senin nick domatez kafaya yapıştığı için olmamış@Maskeli Fedai @serhatt kara listede zirvedeki isimler@xemrexxx de o listede, sana şer odağı falan deyip duruyor?@DarkLegenD sınırda, onu daha gözlemleyecem ama @Doğu ve @MasacRE güvenilir üyelerimizden
![]()