şer odağı için birbirlerine girmişler koşun birazdan o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçrayacak @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @vadikızı @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostum.. Neler diyor bu adam böyle 😱 @Sherlock
Nedense hep asılsız iddialar Hiç mi gerçeklik payı yok bunların sayın Gs'li dostumSayın Gs’li dostum, asılsız iddialar...
Nedense hep asılsız iddialar Hiç mi gerçeklik payı yok bunların sayın Gs'li dostum
Sana da bulaşmamı istemiyorsan yok olSayın Gs'li dostum.. Neler diyor bu adam böyle 😱 @Sherlock
Aman aman benden uzak dur @Sherlock ile size mutluluklar ben kaçarSana da bulaşmamı istemiyorsan yok ol
Aman aman benden uzak dur @Sherlock ile size mutluluklar ben kaçar
Şartlar öyle gerekti sayın Gs'li dostum..Kendini bu parlaktan kurtarmak için beni mi sattın hain dost...
2 sene 3.çeyrektesin diyeyim o zamanÜç sene olmadı daha, 2016’nın sonunda üye olmuştum.
Sherlock bee, özledim. Teşekkür ederim.
Senin gerçek dostun benim, demiştim sana, yoksa o lafı @MEnes e mi diyordum) neyse sonuçta o da bir Enes. Enes'lerin dostuyum
Dost acı günde belli olur ve Maskeli sattı anında
Şartlar öyle gerekti sayın Gs'li dostum..
@Maskeli Fedai @serhatt kara listede zirvedeki isimler @xemrexxx de o listede, sana şer odağı falan deyip duruyor?@DarkLegenD sınırda, onu daha gözlemleyecem ama @Doğu ve @MasacRE güvenilir üyelerimizdenEnesleri koruma ve kollama derneği başkanı ilan ediyorum sizi Dosi hanım, @Maskeli Fedai üye olamasın ama mümkünse...
@DarkLegenD senin nick domatez kafaya yapıştığı için olmamış@Maskeli Fedai @serhatt kara listede zirvedeki isimler @xemrexxx de o listede, sana şer odağı falan deyip duruyor?@DarkLegenD sınırda, onu daha gözlemleyecem ama @Doğu ve @MasacRE güvenilir üyelerimizden