Bdsm dizisi mi izleyecenBen bunu izleyeceğim, siz ne haliniz varsa görün@Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 Forumdash ile Harun bir kısmını izlemiş sanırım, ben başlayıp bitireyim bari diziyi tamamlayan bir kişi olsun forumda
Bdsm dizisi mi izleyecenBen bunu izleyeceğim, siz ne haliniz varsa görün@Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 Forumdash ile Harun bir kısmını izlemiş sanırım, ben başlayıp bitireyim bari diziyi tamamlayan bir kişi olsun forumda
Konusununda cinayet falan diyor, BDSM içinde geçen bir şeydir herhalde olsun o kadar HBO bu sonuçtaBdsm dizisi mi izleyecen@Forumdash
@Harunnn60 Nasıl izlemiş diyordum afişte sarısın mal kadınları sıralanmısBen bunu izleyeceğim, siz ne haliniz varsa görün@Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 Forumdash ile Harun bir kısmını izlemiş sanırım, ben başlayıp bitireyim bari diziyi tamamlayan bir kişi olsun forumda
Yazın sıcakta gitmez bu diziKonusununda cinayet falan diyor, BDSM içinde geçen bir şeydir herhalde olsun o kadar HBO bu sonuçta
@MasacRE de kafayı sıyırıcak yakında diyecemdeYazın sıcakta gitmez bu dizikışlık dizi
Yazın sıcakta gitmez bu dizikışlık dizi
Yazın sıcağında Dark izlemişiz biz, bu vız gelir@MasacRE de kafayı sıyırıcak yakında diyecemdeKendisini kütük sanan birisi nekadar kafayı sıyırabilir ki
@Harunnn60 otursun izlesin bu mal kadınlarını bana hiçbir kuvvet izlettiremezYazın sıcağında Dark izlemişiz biz, bu vız gelir
Size izleyin diyen yok zaten, ben kendim izleyeceğim
Hani desterenin izlediği şey dizilerini sen izlemiyordunSize izleyin diyen yok zaten, ben kendim izleyeceğim
Bu öyle bir dizi değil kiHani desterenin izlediği şey dizilerini sen izlemiyordun
4 bölümlük dizi önerdim gidip onu izlemiyorsun türlü boş bahaneyle gelip şunu mu izliyorsunBen bunu izleyeceğim, siz ne haliniz varsa görün@Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 Forumdash ile Harun bir kısmını izlemiş sanırım, ben başlayıp bitireyim bari diziyi tamamlayan bir kişi olsun forumda
4 bölümlük dizi önerdim gidip onu izlemiyorsun türlü boş bahaneyle gelip şunu mu izliyorsunÜstelik sıkıcı ve akıcı olmadiği halde
@Çiğdem e onca lafı boşa demiş oldun
Dizilerde anlaşamadık ben de kendi istediğimi izlemeye karar verdim işte ne yapayım
Kaç bölüm izledin yada kaç dakka diye sorayımDizilerde anlaşamadık ben de kendi istediğimi izlemeye karar verdim işte ne yapayımAma bundan da vazgeçtim, Mindhunter izleyeceğim
SıfırKaç bölüm izledin yada kaç dakka diye sorayım
Güya mindhunter'ı da birlikte izlicektikSıfırMindhunter'in yeni sezonu gelecekmiş ondan ona öncelik verdim, sezon birikti mi zor oluyor yetişmesi
destere ilk bölümünü izleyip beğenmemişti, o yüzden size teklif bile etmiyorumGüya mindhunter'ı da birlikte izlicektik
Ettin biledestere ilk bölümünü izleyip beğenmemişti, o yüzden size teklif bile etmiyorum@Çiğdem
2017'de yayınlanmış dizi. Ben ilk çıktığı zamanlar izleyecektim güyaEttin bileKış ayıydı o zamanlar. True Detective zamanıydı bi dizi daha vardı başlaması yakın bi diziydi. Sonra başlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?