HBO Sharp Objects - Dizi Yorumları

Ben bunu izleyeceğim, siz ne haliniz varsa görün :A @Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 Forumdash ile Harun bir kısmını izlemiş sanırım, ben başlayıp bitireyim bari diziyi tamamlayan bir kişi olsun forumda :A
@Harunnn60 Nasıl izlemiş diyordum afişte sarısın mal kadınları sıralanmıs :F :F :F @Forumdash

Aaa oyunuda ağustosa attım ben şimdirik bişi izlemeyi böylece ağustosa kadar ertelemiş oldum az kafa dinleyelim ayoll zaten benim gidişim yakın olacak biraz beynim dinlensin :A :A :A

Ben bunu izleyeceğim, siz ne haliniz varsa görün :A @Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 Forumdash ile Harun bir kısmını izlemiş sanırım, ben başlayıp bitireyim bari diziyi tamamlayan bir kişi olsun forumda :A
4 bölümlük dizi önerdim gidip onu izlemiyorsun türlü boş bahaneyle gelip şunu mu izliyorsun :F Üstelik sıkıcı ve akıcı olmadiği halde:F
@Çiğdem e onca lafı boşa demiş oldun:A

4 bölümlük dizi önerdim gidip onu izlemiyorsun türlü boş bahaneyle gelip şunu mu izliyorsun :F Üstelik sıkıcı ve akıcı olmadiği halde:F
Hahahha boşunamı adamın adını kütük koyup resmini çizdim ayoll :A :A :A @MasacRE
f44df071421.jpeg

Tam ozan ve türevlerinin seveceği diziler :A Bize gelmez bacım :A Bende mal kadınlar için baktım :A @Çiğdem

Hahahha boşunamı adamın adını kütük koyup resmini çizdim ayoll :A :A :A @MasacRE
f44df071421.jpeg
Dizilerde anlaşamadık ben de kendi istediğimi izlemeye karar verdim işte ne yapayım :A Ama bundan da vazgeçtim, Mindhunter izleyeceğim :A

Ettin bile :F Kış ayıydı o zamanlar. True Detective zamanıydı bi dizi daha vardı başlaması yakın bi diziydi. Sonra başlamadık:X
2017'de yayınlanmış dizi. Ben ilk çıktığı zamanlar izleyecektim güya :T: Aradan 2 yıl geçmiş neredeyse, insan gerçekten hayret ediyor :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash