Bölüm Monica ve ardında bıraktıkları şeklinde geçti. Ardında bıraktığı methin etkisi
, ardında bıraktığı ailenin ona tepkisi üzerinden yürümüşler. Cenaze yapılana kadarki kısımda sağlam güldüğüm sahneler oldu. Fiona'nın cesede yaptıkları, Frank'le olan meth sahneleri, o methin depodan alındığı macera. Güzel sahnelerdi.
Son sahnelere doğru ise duygu yüklü sahneler koyulmuş. Frank'le Fiona'nın konuşması baya iyiydi. Ailenin ne kadar nefret etseler de Monica'ya olan son görevi güzel verilmiş. Cenaze sahnesi Frank'in konuşması falan iyiydi.
Son sahnede ise artık her bir karaktere bir amaç yüklenerek ailenin nereden nereye geldiğini gösterdiler. Cidden o değişimi anladım eski sezonlarla kıyaslayınca. Tek sorun Lip'de resmen. O da çabalayıp durumları toparlayacak gibi. Ayrıca Sierra ile de araları düzelecek gibi. İyi bir ikililer zaten.
Artık önümüzdeki sezon son sezon olur gibi. Aile pisliklerden arınmaya başladı sonuçta. Mutlu sonla bitirilecekse hepsi bir yerlerde bir şeyler başarmış şekilde biter. Bu sonda da Frank ölür gibi geliyor. Kötü son olacaksa da nasıl olacağını merak ediyorum doğrusu. Ama her halükarda Frank ölecektir finalde tahminimce. Ve buna baya üzülürüm gibi duruyor. Ne kadar lanet bir karakter olsa da çok seviyorum Frank reyizi.