Showtime Shameless 7. Sezon Yorumları

7x5

Bir öncekinden biraz daha iyi olsa da pek iyi değildi. Galiba artık dizinin yavaş yavaş bitmesi gerekiyor. İnşallah cılkını çıkarıp 12 sezona falan uzatmazlar. 8 sezon ideal. :)

Ian ve Kev'in diyaloğu güldürdü. :D

7/10

7x9

Fazlak komik değildi ama yinede keyif aldım izlerken.

Bölümle ilgili en beğendiğim sahne Frank'in o kadar küfür edip yinede Monica'nın kucağında ağlamasıydı :(

Lip'in içki yüzünden başına bişey gelcek ama hadi hayırlısı.

7x10

Frank ve Monica'nın maceraları bölümün en iyi yanıydı :D Lip iyice dağıttı kendini :D

Sonu çok iyi bitti, son 2 bölüm bayaa iyi olucak :D

7x10

Son bölümlerde zaten iyice tempo arttırmıştı dizi. Bu bölüm de devamı maiyetinde hareketli ve güzel bir bölüm olmuş. :)

Frank Monica sahneleri hepsi birbirinden güzeldi. Özellikle Neil'ı kullanıp yaptıkları soygunda baya güldüm. :A

Lip'in iyice çöpe bağlaması canımı sıkıyor. Umarım bir an önce toparlar ya. Artık bir çeki düzen vermesi lazım. Ama o da haklı ne yapsa elinde patladı her şey ters gitti kafayı yemesi çok normal. Bakalım son 2 bölümde hikayesi nereye gidecek.

Fiona yine Finoa'lığını yaptı herkesi yarıda bıraktı. Ama o paraya bence yapması gerekeni yaptı. Şimdi yeni bir iş ihtimali de doğdu. İlerde köşeyi dönecek bu kız bu zekayla bence.

En şaşırdığım olay Ian'ın olaydı. Beklemiyordum böyle bir şey. Onun için ayrı yerlerde çekim mi yaptılar yoksa bir şekilde geri mi gelecek bilmiyorum. Ya da Carl gibi uzun süre gösterilmeyecek mi göreceğiz. Ama Carl'ı özlediğimi söylemem gerek gösterin reyizi şu son iki bölümde be. :)

8.5/10

s07e10
Fiona fazla duygusallığa gerek yok. Mekanı satarak en iyisini yaptın.
Ian da pişman olacak gibi aşkını peşinden gitmesi güzel. Trevor'ı sevmemiştim zaten inşallah bir daha görmeyiz.
Helene'i görünce baya şaşırdım, Lip'in eve girmemesine aşırı tepki vermemesi güzeldi.
Fi ve V'yi tekrar bir arada görmek sevindirdi. İkisinin dostluğunu seviyorum. Özellikle ilk bölümlerde Gallagher'ların sürekli Kev'lerden bir şey ödünç almaları falan güzeldi özledik bunu. Svetlana'nın böyle bir karakter olacağını hiç tahmin etmezdim.
Monica git artık.

s07e11
Final mahvetti beni. :( Her şey üst üste geldi. Monica'nın ölmesi çok etkilemedi de Frank'in yaptıkları üzdü. Etta'nın vedası da çok üzüntülüydü ve aslında son kısmı bu kadar etkileyici yapan da çalan şarkıydı bence. Bölüm biter bitmez şarkıyı aradım ve buldum sanırım Shameless için yapılmış: Spoon - I Ain't The One. Stüdyo halini bulamadım canlı performanstan idare ediyorum şimdilik, çıkarsa hemen indireceğim. :D
9/10

7x11

Bölüm Shameless bu dedirten bir bölümdü. Hem duygu yüklü hem komedisi bir arada sezonun en iyi bölümü olabilir.

Finali gerçekten duygulandırdı gözler doldu hafiften. Etta'ya özellikle baya üzüldüm. Frank'in verdiği tepkiler de baya üzdü.

Kev bölüm boyunca gülmemi sağlayan yegane unsurdu diyebilirim. Yaşadığı tüm maceralar acayipti. :A Frank'le Monica'nın düğün muhabbeti de komikti kavgaları güldürdürdü. :A

Lip olayı artık bir yere bağlanmalı tabi. Adam başıboş kaldı. Ne okul ne bir şey var. Gelişmeler olabilir sezon finalinde onun hakkında bekliyoruz.

Bu arada fragmanda adamım Carl'ı gördüm. Askeri üniformayla geliyor sezon finalinde. Özedim reyizi. :A Bakalım dizi ya bu sezon sonunda bitecek ya da son bir sezonla güzel bir son yapabilir. Göreceğiz artık neler olacağını. :)

9/10

7x11

Kev yine olduğu sahnelerde güldürdü :D Etta'yı seviyordum ayıp etti Fiona :(

Sonuda kötüydü Frank'e üzüldüm :(

7x12

Biraz duygusal yer yer komik güzel bir sezon finaliydi. Karakterlere çok alıştım özleyeceğimden eminim diziyi. :)

Bölüm Monica ve ardında bıraktıkları şeklinde geçti. Ardında bıraktığı methin etkisi :A , ardında bıraktığı ailenin ona tepkisi üzerinden yürümüşler. Cenaze yapılana kadarki kısımda sağlam güldüğüm sahneler oldu. Fiona'nın cesede yaptıkları, Frank'le olan meth sahneleri, o methin depodan alındığı macera. Güzel sahnelerdi. :)

Son sahnelere doğru ise duygu yüklü sahneler koyulmuş. Frank'le Fiona'nın konuşması baya iyiydi. Ailenin ne kadar nefret etseler de Monica'ya olan son görevi güzel verilmiş. Cenaze sahnesi Frank'in konuşması falan iyiydi.

Son sahnede ise artık her bir karaktere bir amaç yüklenerek ailenin nereden nereye geldiğini gösterdiler. Cidden o değişimi anladım eski sezonlarla kıyaslayınca. Tek sorun Lip'de resmen. O da çabalayıp durumları toparlayacak gibi. Ayrıca Sierra ile de araları düzelecek gibi. İyi bir ikililer zaten.

Artık önümüzdeki sezon son sezon olur gibi. Aile pisliklerden arınmaya başladı sonuçta. Mutlu sonla bitirilecekse hepsi bir yerlerde bir şeyler başarmış şekilde biter. Bu sonda da Frank ölür gibi geliyor. Kötü son olacaksa da nasıl olacağını merak ediyorum doğrusu. Ama her halükarda Frank ölecektir finalde tahminimce. Ve buna baya üzülürüm gibi duruyor. Ne kadar lanet bir karakter olsa da çok seviyorum Frank reyizi. :A

9/10

S07B12

Bana kalırsa orta halli bitti dizi. Dizinin sezona gireceğini unutmuşum, sonlara doğru aklıma dang etti:X Sonra zaten sezon finali diye sahne çekmişler. O an bana mı çekmişler bu sahneyi dedim :F

8/10

7x12

Biraz duygusal yer yer komik güzel bir sezon finaliydi. Karakterlere çok alıştım özleyeceğimden eminim diziyi. :)

Bölüm Monica ve ardında bıraktıkları şeklinde geçti. Ardında bıraktığı methin etkisi :A , ardında bıraktığı ailenin ona tepkisi üzerinden yürümüşler. Cenaze yapılana kadarki kısımda sağlam güldüğüm sahneler oldu. Fiona'nın cesede yaptıkları, Frank'le olan meth sahneleri, o methin depodan alındığı macera. Güzel sahnelerdi. :)

Son sahnelere doğru ise duygu yüklü sahneler koyulmuş. Frank'le Fiona'nın konuşması baya iyiydi. Ailenin ne kadar nefret etseler de Monica'ya olan son görevi güzel verilmiş. Cenaze sahnesi Frank'in konuşması falan iyiydi.

Son sahnede ise artık her bir karaktere bir amaç yüklenerek ailenin nereden nereye geldiğini gösterdiler. Cidden o değişimi anladım eski sezonlarla kıyaslayınca. Tek sorun Lip'de resmen. O da çabalayıp durumları toparlayacak gibi. Ayrıca Sierra ile de araları düzelecek gibi. İyi bir ikililer zaten.

Artık önümüzdeki sezon son sezon olur gibi. Aile pisliklerden arınmaya başladı sonuçta. Mutlu sonla bitirilecekse hepsi bir yerlerde bir şeyler başarmış şekilde biter. Bu sonda da Frank ölür gibi geliyor. Kötü son olacaksa da nasıl olacağını merak ediyorum doğrusu. Ama her halükarda Frank ölecektir finalde tahminimce. Ve buna baya üzülürüm gibi duruyor. Ne kadar lanet bir karakter olsa da çok seviyorum Frank reyizi. :A

9/10
Dizinin orjinali 11 sezon sürmüş. Bence bu da 11 sezon sürer.

S07B12

Bana kalırsa orta halli bitti dizi. Dizinin sezona gireceğini unutmuşum, sonlara doğru aklıma dang etti:X Sonra zaten sezon finali diye sahne çekmişler. O an bana mı çekmişler bu sahneyi dedim :F

8/10

Dizinin orjinali 11 sezon sürmüş. Bence bu da 11 sezon sürer.
Hadi ya ne bileyim o kadar uzatılması iyi olur mu burada da acaba. Gerçi fark etmez ben her türlü izlerim. Karakterlere baya ısındık artık tanıdıkmış gibi geliyor gördükçe. Her türlü akar gider yani. :)

Hadi ya ne bileyim o kadar uzatılması iyi olur mu burada da acaba. Gerçi fark etmez ben her türlü izlerim. Karakterlere baya ısındık artık tanıdıkmış gibi geliyor gördükçe. Her türlü akar gider yani. :)
Aynen karakterlere alıştıgım içim 5 ve 6. sezonu ite kaka izlemiştim.

Ama bu sezon kötü değildi kanımca. Geçen sezona göre daha iyiydi her türlü. Baya eğlendiren bölümler oldu. Kev karakteri zaten çok farklı bi dünya. Bu sezon iyice sevmeye başladım. :A
Evet bu sezon gayet keyifliydi. Bi ara diziden uzaklaşma sebebimi uyandıran şey, en sevdiğim karakter Fioanı bambaşka şeye dönüştürmeleri oldu. Fioana'nın buhranlarını izliyorduk. İlk sezondakilerden çok farklıydı. Saç baş yolduruyordu. Bu sezon düzelttiler. Fioana saç baş yoldururken Kev&V sahneleri ayakta tutuyordu. Komedi olarak çok iyi götürdüler.

7x12 (Sezon Finali)

Biliyorum bu sezon diziyi çok ihmal ettim ve bu konuya da doğru düzgün uğrayamadım ama son bir hafta yoğun mesai yaparak sezonu tamamladım. Gelecek sene bu duruma düşürmeden haftası haftasına takip etmeye çalışacağım...

Fena bir sezon olmadı bazı bölümler tempo düşük olsa da. Son bölümler giderek güzelleşti ve finali en iyi Shameless bölümlerinden biriydi. Özellikle Frank'in konuşması efsaneydi.

Bu bölümde değil ama bir önceki bölümde Kev yardırdı. Her sezon çıtayı yükseltmeye başladı Kev. :A

Birkaç güne izleryazar'da da bir sezon değerlendirmesi yazarım.

Finale puanım:

9+ /10

8. sezon konusunu bulamadım (çünkü sanırım yok) buraya yazayım.
8x2
Çok güldüğüm bir bölüm oldu, Kev'in her sahnesi özellikle de diğer kanserli hastalarla konuştuğu sahne süperdi. :D
Debby, Neil'a çok kötü davranıyor, inşallah yakında kapının önüne konur. 🙂
Liam ve küçük arkadaşının sahneleri de bölüme renk kattı.